Posted by inese_tk on 2011.02.14 at 15:49
es vispār esu baigi aizrāvusies ar šugarfrī eksperimentiem.
šodien cepu apmēram pēc šīs http://vegweb.com/index.php?topic=6 713.0 receptes, bet protams, ar saviem uzlabojumiem. liku klāt pamērcētas rozīnes, sēkliņas un mandeles. bez sojas piena, protams, var iztikt. lietoju rudzu miltus. un cepu ilgāk, lai viņi tādi kraukšķīgi sanāk.
no šugarfrī auzu pārslu receptēm noteikti rekomendēju flapdžekus http://klab.lv/users/inese_tk/534397.ht ml - visi, ko cienāju, prasa recepti. un tur ir tik plašas iespējas radoši izpausties - ar visādiem riekstiem, žāvētiem augļiem, svaigām dzērvenēm, apelsīnu vai citronu sulu utt. ideāls veselīgais našķis, ko paķert līdzi dienas gaitās. :)
šodien cepu apmēram pēc šīs http://vegweb.com/index.php?topic=6
no šugarfrī auzu pārslu receptēm noteikti rekomendēju flapdžekus http://klab.lv/users/inese_tk/534397.ht