autoskola

Posted on 2011.01.04 at 19:04

Comments:


Witch-queen of Angmar
[info]lenora at 2011-01-04 19:55 (Saite)
Grupas cik atceros viņiem ir visādas - rīta, vakara, dienas, brīvdienu. Es gāju uz dienas otrās puses grupu - tajā bija pamaz cilvēku, bet teica, ka rītos un vakaros esot vairāk cilvēku. Pasniedzēji viņiem tur ir vairāki, bet manējā bija normāla - visu saprotami izstāstīja, varēja atbildēt uz jautājumiem, zinu vēl vienu viņu pasniedzēju - tas ir ūber-specs. Eksāmenā tikai 30 jautājumi. Var pārlikt - jāmaksā 5Ls tikai tad, ja vairāk par 3 nepareizām atbildēm.

par instruktoriem - tur ir visādi - teorētiskajās nodarbībās iedod sarakstu un pats var izvēlēties un zvanīt. Manējais bija tāds bišķi jokains, bet salīdzinājumā ar citiem - mācīja vairāk praktiskas lietas, nepiesējās totāliem sīkumiem, jau otrajā reizē laida satiksmē (tā bija otrā reize kad es pie stūres sēdēju), diez ko nebļaustījās (nu ja nu vienīgi totāli stulbas lietas darīju - bremzēju ieskriešanās joslā, izdarot labo pagriezienu mērķtiecīgi iebraucu un sākot braukt pa pretējo joslu xD), nemarinēja - diezgan ātri sāka runāt par iešanu uz eksāmenu, es tikai baigi raustījos vairākus mēnešus + pa kuriem viņš man sarunāja pabraukt ar to ieskaišliekamo BMW. un pats galvenais viņš man iemācīja braukt normāli - es sākumā tiešām braucu kā totāla blondīne :D

p.s. āāā skatos viņiem braukšanā tagad ir baigi samazinājušās cenas :/
*
[info]inese_tk at 2011-01-04 19:57 (Saite)
pateicos.
neatceries, kā sauca to Tavu instruktoru?
__________________
[info]spiritualized at 2011-01-04 20:01 (Saite)
Droši vien, ka Aivars
Witch-queen of Angmar
[info]lenora at 2011-01-04 20:18 (Saite)
Jānis Godiņš (cik atceros statistika viņam nebija tā labākā, beigās sapratu, ka tie, kam ir vislabākā statistika netikai plēš baigo piķi, bet arī ļoti ilgi spīdzina - brāļa draudzene mācījās tajā pašā credo pie Orbidāna un vairāk kā gadu brauca)
Previous Entry  Next Entry