Re: Cits viedoklis.

Posted by [info]digna on 2010.12.13 at 02:49
Par to aizstāšanu - ne jau gaļa ar soju ir uzreiz aizstājama un alkō ar kōlu. Tik pat labi alkō aizstāj ar izjādi, gaļu ar savādākiem miega paradumiem, spītīgu uzvešanos cilvēkos ar sareģītiem un milzīgiem rokdarbiem, slinkošanu ar kvēlu mīlestību utt.

Par šo man gan vēl jāpadomā, bet apmēram uz to pusi tagad doma formējas - manuprāt, balstoties kaut cik taustāmās zinātnēs, cilvēks nevar apzināti aptvert visas savas slēptās apziņas lietas, nedz ar meditāciju, ne kā savādāk, bet var tikai to paplašināt, atklāt ko jaunu vai aizmirstu utml. Pirmkārt jau tāpēc, ka tas ir krietni liels informācijas apjoms, kuru apzināties būtu pas pats, kas visu laiku staipīt līdzi ļoti milzīgu bibliotēku, manuprāt, nevienai cilvēciskai būtnei nav tik jaudīga "operatībā atmiņa".
Apgalvot, ka kāds pilnībā pārvalda savu iekšējo un slēpto pasauli (kurā, manuprāt, ir visa atmiņa, visas zināšanas, visa pieredze, reakcijas, viss, viss, kas veido cilvēka neķermenisko personību (nejaukt ar dvēseli vai ko tamlīdzīgu), varētu teikt - prātu, būtu tas pats, kas teikt - es zinu visu. Bet tas, kā zināms, nav iespējams, tāpēc, ka jo vairāk zin, jo vairāk atklāj nezināmā.
Viss, šim vakaram pietiks.

Labi, jāiet gulēt, man rīt no rīta tak uz skolu jābrauc. Labnakt.

Reply to this comment:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.