Re: Cits viedoklis.

Posted by [info]digna on 2010.12.13 at 00:17
Ezotērika, garīgās pilnveides skolas, paralēlās pasaules, pārdabiskās lietas un viss tāds, ok, ezotērika nebija labākais apzīmējums.

Atbildot uz uzskaitījumu - veģetārisms man vēl līdz šim liekas diezgan modes lieta. Esmu kļūdījusies - Tev tas ir diezgan pa īstam, atzīstu savu kļūdaino spriedumu. Par apspiešanu? Tu varbūt neapspied, bet no KT gan pāris reižu ir nācies dzirdēt, ka viņam gribas gaļu.
Viens cilvēks globāli patiešām nevar ietekmēt, bet, kā tagad saprotu, var ietekmēt sev galvu un sirdsapziņu, tas gan.
"no tā nav nekādas jēgas, ja to dara tikai ētisku apsvērumu dēļ, lai gan it kā gribas to gaļu ēst" vairāk vai mazāk tā domāju vēl līdz šim, domas mainījušās tikai tādā ziņā, ka vēlos pakāpeniski atteikties no neētiski audzētas gaļas (t.i., ēst tādu, kas dabūta no normālu mājlopa dzīvi dzīvojuša dzīvnieka vai no medībām, kas ir pārtikas ieguvei, nevis sportam).
Atsakos no "neētiskām", tiesa, bet tām ir daudz "ētisku" analogu, kurus turpinu lietot, tāpēc ērtību ziņā tā īsti nekas nav mainījies.

Necik nedusmojos, neapvainojos un neārdos vai tamlīdzīgi, tikai diskutēju. Un kā reiz necentos būt kategoriska, tikai piedāvāt paraudzīties arī no piezemētākas puses uz sākumierakstā apskatīto tēmu - izteikt savādāku, gandrīz pavisam pretēju viedokli.
"centīšos to visu uztvert lēnprātīgāk, bet pagaidām es neesmu tikusi tik tālu, lai to varētu bez Tevis daudzinātās apspiešanas" tak paņem un izbļausties, vai kā tamlīdzīgi (kaut vai rakstot lieliem burtiem).

Reply to this comment:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.