rīma rijība

Posted on 2010.11.30 at 23:33

Comments:


imagine
[info]minchux at 2010-12-01 12:31 (Saite)
Nu paldies :)! Es jau te biju pirms gada bez cukura bez sāls ēšanu piekopusi, bet kaut kā tas "vards pa vārdam" gandrīz viss ir atpakaļ. Mani uzrunaja asinsgrupas un tur man ar gaļu arī nav pa ceļam, nu faktiski vegetāriešu grupa :).
Par končām piekrītu - ka riktīgi jūt,ka organisms ka mazs bērns izčīkst to saldumu, nu to konču, bet pēc tam saprot - ai figņa tomēr kautkāda..
*
[info]inese_tk at 2010-12-01 12:41 (Saite)
ā. man gan tās asinsgrupu diētas liekas aizdomīgas. pēc tām man bezmaz tik no tīras gaļas vajadzētu pārtikt, bet jau no mazām dienām vecākiem bezmaz ar varu nācās gaļu spiest iekšā. nu jo viņiem likās, ka es neizaugšu liela, ja neēdīšu viņu. nebūtu tā bijis, iespējams būtu veģetāriete jau no pavisam mazām dienām :)

a par čīkstēšanu, manliekas, ka tas, kas čīkst ir nevis organisms, bet prātā ieēdies pieradums apvienojumā ar mārketingu (to, kā visi tie kārumi ir noformēti un tiek pasniegti).
imagine
[info]minchux at 2010-12-01 12:49 (Saite)
Nu jā, es arī neesmu diētu cilvēks, bet šī mani uzrunāja tieši no tā viedokļa, ka man nekad to gaļu tā īsti gribējies nav un tur bija tādas lietas kā griķi, greipfrūti un ananāsi un sarkanīns!!! :D ieteikti, kā ieteicamie, ka es nosokējos, jo tieši tas viss man riktīgi garšo tieši, kaut citi viebušies.. nu un tā arī uzrunāja.. pagaidām vēl uzrunā, ja gadu dzīvojos
Previous Entry  Next Entry