Posted by [info]inese_tk on 2010.09.15 at 11:52
nu Ask friend Tu man nemāci, ja, es tak ar visiem saviem gudrajiem un stūlbajiem jautājumiem vienmēr zvanu Tev. pat, gadījumos, kad slinkums noiet uz mājas 1. stāvu un sameklēt plauktā, piemēram, sinonīmu vārdnīcu :D

a par to neinternetošanu. liela daļa taisnības Tev ir. nu, piemēram, [info]apogs man reiz teica, ka bieži liekoties, ka nav jēgas mani satikt, jo klabā skaidri un gaiši izlasāms kā man iet un, ka nebūšot nekas jauns, ko no manis dzirdēt. it kā jau ir tā, bet nekad jau nevar zināt, ko cilvēks neieraksta savā blogā.
vai akal tas stulbums, kad man gribējās zināt kā iet Paulai un Elīnai un tā vietā, lai piezvanītu, pat sāku taisīties tai stulbajā tviterī. labi, ka 5 min laikā atjēdzos un momentāli izdzēsos (tfu, Tevi velns).
bet mūsdienās jau grūti bez tiem sociālajiem tīkliem, jo daudziem cilvēkiem daudzi radi un draugi ir ārzemēs, kā Tu citādi bez liekas naudas izgāšanas (telefonsarunas ai mīn) ar viņiem sazināsies?
ai, tas viss tik sarežģīti. manliekas, ka vaina jau nav tai internetošanā, bet mūsu attieksmē un viedoklī par to, kas tas ir un kā tas jāizmanto.

Reply to this comment:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.