darbs

Posted on 2010.08.17 at 12:53
man:: parasts
skan: mamma stāsta tētim kā gāja Stokholmā
Tags:
zvanīja priekšniecība. piedāvāja neoficiāli haltūrēt garderobē, ņemot pusi vienas meitenes dežūru un vēl pusi otras meitenes dežūru, kas beigās sanāk pilna slodze un maz brīvu vakaru. piekritu.
tas nekas, ka man tā garderobe aknās jau sēž un, ka es no viņas jau pāris gadus kā esu izaugusi ārā. būs lieks simtiņš klāt mēnesī. mēģināšu visu to procesu izbaudīt kā lauka pētījumu antropoloģijā.
un manliekas, ka tā ir zīme, ka nevajag tik ļoti par naudu uztraukties mana lielā plāna sakarā.
tā vispār rit mana pēdējā atvaļinājuma nedēļa. šogad sanāca 67 brīvas dienas (salīdzinājumam - pagājšgad 72, aizpagājšgad 56). man patīk strādāt teātrī.

Comments:


[info]chaika at 2010-08-17 14:22 (Saite)
un, es atvainojos, tas ir apmaksāts atvaļinājums???
*
[info]inese_tk at 2010-08-17 14:24 (Saite)
nē, nu apmaksāts atvaļinājums ir tik, cik pēc likuma pienākas. pārējais ir apmaksāts darba laiks, kura laikā vienkārši nav nekas ko darīt. šogad gan nav tik kruti, kā iepriekš, jo tā kā ir tā slavenā Krīze, tad augusts tika noformēts, kā strādāšana uz pusslodzi
[info]chaika at 2010-08-17 15:51 (Saite)
nu, snač apmaksāts atvaļinājums, ja jau maksā un nekas nav jādara - neslikti, kā skauž!
*
[info]inese_tk at 2010-08-17 15:56 (Saite)
ir jau arī daudz visādu mīnusu tam darbam. jāstrādā ir atkarībā no tā, kā salikts repertuārs, citreiz pāra nedēļas nonstopā vislaik jāmauc. 6dienas un 7dienas neeksistē. ļoti grūti iet uz kaukādām regulārām nodarbībām, kaut vai uz jogu, jo vienu nedēļu būs tā 2diena, 4diena brīva, otru atkal nebūs vispār nevienas brīvas dienas, citkārt atkal 3diena un 7diena brīva. un vēlie vakari arī. atvelcies ar pēdējo vilcienu mājās pusnaktī un ta vienīgais ko gribs ir sacept kauko treknu ar siera cepurīti un gulēt.
un tad vēl tas bērnudārzs, ko lepni sauc par aktieriem. ej nu cīnies ar tādiem diendienā. vai atkal skatītājiem, ja tās garderobes haltūras jārukā.
tā ka neskaud vien :D
[info]chaika at 2010-08-17 16:07 (Saite)
nu, mani klienti noteikti var mierīgi mēroties spēkiem ar aktieriem, ja ne vēl sliktāk, bet nu jā, nu ja tā sanāk kā kompensācija virsstundām neapmaksātajām, tad OK

ai, strādāt vispār nav nekāds prieks
Previous Entry  Next Entry