festivāl festivāl laid mani vaļā

Posted on 2010.08.01 at 18:54

Comments:


(Anonīms) at 2010-08-01 22:26 (Saite)
daļēji piekrītu, bet ir patiešām grūti to visu neuztaisīt par komerciālu ''sūdu'''.

klinšu kāpēji utml vispār netiek aicināti, viņi piesakās paši un muļķības, ka sastāda baigos izdevumus. maybe arī nav tik sūdīgi, ka kāds tur pakāpelē. tante pie ieejas nepareizi pateica :)
drizāk par lidmašīnu biļetēm, ģeneratoriem umtl štellēm iziet.
[info]digna at 2010-08-01 22:34 (Saite)
Ne tante, bet puika zaļajā maiciņā to teica.
Gribi sacīt, ka treknajos gados izmaksas bija mazākas/visu laiku bija baigie mīnusi? Neizklausās baigi ticami.

Par to, vai citi kāpelē, šļūc pa striķi vai dara ko tamlīdzīgu, man (un ne tikai) ir pavisam vienalga, ja vien kāds, kurš vismaz izliekas par organizatoru pārstāvi nepasaka, ka par to maksāju arī es.

Galu galā, uz tādu festivālu mēs braucam skatīties un klausīties mūzikas, patusēties ar draugiem, atpūsties "alternatīvā" gaisotnē.
*
[info]inese_tk at 2010-08-01 22:39 (Saite)
tas, ka grūti nenozīmē, ka nav vērts censties.

netraucē jau arī ka kāds tur kāpelē, bet enīvei normālam DIY festiņam pietiek ar 1-2 skatuvēm un iespēju iegādāties alkoholu. ja vēl ir kaukāds čilautiņš un/vai dancojamās mūzikas telts + krišnas un futbols, tad jau ir ar atliektiem galiem gana. nu, labi varētu vēl kaukādas tiešām DIY aktivitātes arī būt, nu tur gleznošana, kā bija Tabūnā utt. ja grib sevi saukt par DIY, tad ir jāprotas arī tas pilnībā attaisnot.

a par biļetes cenu - pasties uz Skaņu Meža trīs dienām pērkot iepriekšpārdošanā biļets maksās 10 Ls un cik lidmašīnas biļetes viņiem jāpērk, ņemot vērā, ka viņiem gandrīz visi no ārzemēm brauc.

labi, es necik, necik negribu kasīties/strīdēties. galu galā pati tai Zvērā diezgan labi pavadīju laiku. tikai šīs lietas man nepatika un esmu patiešām pārliecināta, ka varēja tīrāk un godīgāk un vienkāršāk un sākotnējai idejai atbilstošāk to visu uzbliezt.

galu galā mājaslapā skaidri un gaiši tā arī rakstīts: „Zvērā” ir neatkarīgs underground mūzikas festivāls, kurš cenšas piedāvāt apmeklētājiem pēc iespējas plašāku dzīvās un elektroniskās mūzikas klāstu. Mums nav ne ģenerālsponsoru, ne superbudžeta, viss darbs ir pašu ieguldījums, vadoties pēc DIY (do-it-yourself) ētikas.


ceru, ka nākamgad tas viss tā noteikti būs :)
[info]digna at 2010-08-01 22:51 (Saite)
"normālam DIY festiņam pietiek ar 1-2 skatuvēm un iespēju iegādāties alkoholu. ja vēl ir kaukāds čilautiņš un/vai dancojamās mūzikas telts + krišnas un futbols, tad jau ir ar atliektiem galiem gana"

Plus divsimts.
(Anonīms) at 2010-08-02 12:23 (Saite)
skanju mezzs sanjem finanseejumu no kuulturkapitaala fonda.
Previous Entry  Next Entry