iekšās

Posted on 2010.05.27 at 13:05

Comments:


zimbabve
[info]zimbabve at 2010-05-27 13:29 (Saite)
klau, bet kā viņa garšo?
*
[info]inese_tk at 2010-05-27 13:34 (Saite)
hmm. nu vidējais aritmēriskais ir pēc patīkami ieskābušas un dzirkstošas bērzu sulas. tā vismaz visi saka.
bet ir divi bet
1) man ļoti negaršo ieskābusi bērzu sula, bet sēne garšo;
2) to garšu var eksperimentālā ceļā mainīt pats - viņa mainās atkarībā no tā cik daudz cukura liek klāt un no tā, kādus papildinājumus izmanto. klasika ir rozīnes, bet var likt jebkādus žāvētus augļus (izņemot ābolus). man šobrīd vislabāk patīk 3 ēdk. cukura uz 3l burku + šķēle citrona + maza šaujele ar rozīnēm (vai mazāk rozīnes un viena žāvēta aprikoze). tā, ka būtu sanācis tik pretīgi, ka jālej ārā, vēl nav gadījies. beztam, varot izmantot arī kosmētikā - nu tur seju mazgāt utt. neesmu gan vēl mēģinājusi.
Previous Entry  Next Entry