Posted by [info]krysta on 2009.10.13 at 11:01
1)Reliģiju piesaucu tāpēc, ka "kosmoss" ir teoloģisks jēdziens, ko parasti lieto ticīgi cilvēki, kas nav tradicionālo reliģiju adepti, bet tic dieva esamībai.
2)Es esmu pētijusi statistiku un referātus par eksakto zinātņu pārstāvju ticības līmeni.
3)es savu uzskatu, ka reliģija ir opijs tautai vismaz cenšos Pamatot, atšķirībā no Tava uzskata, ka neticīgs cilvēks savu neticību pakārto instinktu apmierinšanai, tā arī to neargumentējot.
4)Man markss nav autoritēte, man derdzas sociālisms, es tikai citēju viņa izteikumu, kam piekrītu tā lakonisma dēļ un tajā neredzu nekādu loģikas kļūdu. Pie tam arī Tavs veidoklis, ka man it kā nav empīriskas pieredzes ticības/neticības tēmā, ir tikai tavs viedoklis. Ticīgi cilvēki bieži, kad aptrūkstas argumentācijas, pāriet uz personālijām un vienmēr Zin, ka neticīgs cilvēks visticamāk ir amorāls un predisponēts uz sliktām lietām. (ticīgs cilveks vismaz ir prognozējams, jo baidās no dieva pātagas)
5)Kas ir domāts ar "kosmiskiem jautājumiem"? Meditācija, cik saprotu, ir relaksācijas metode, lai izkliedētu no galvas jebkādas domas. Ja meditacijai ir kāda cita funkcija, par kuru nezinu, tb ķert visadas atklāsmes par "kosmiskiem jautājumiem", tad sorry, šāda pieredze ir subjektīva un neko ne pierāda, ne apstiprina.

Reply to this comment:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.