Posted by [info]krysta on 2009.10.13 at 10:10
1)Cilvēku no dzivnieka šķir tikai suga. Un sugas robežās sevi no citiem atšķir visi veseli dzīvnieki. Cilvēks no dzīvnieka atšķiras tikai ar valoda spēju un apstraktās domāšanas esamību. Tb, smadzeņu attīstībā.
2)Par brazīlijas eksistenci ir iespējams pārliecināties empīriski, kā arī procesu atkārtot vienmēr un katrā laikā, atšķirībā no "kosmosa", tb dieva/iem.
3)Uzskats, ka materiālisti ir dzīvnieki, kam vajag apmierināt tikai savus instinktus - nav arguments, bet Tavs personīgais viedoklis, kas nevar tikt uzskatīts par argumentu diskusijā.
(emocijas arī pieder fizioloģijas, ja kas).
4)Kādi "zinatnieki"? Strap fiziķiem nospiedošais vairums ir ateisti. Jā, ir arī visādi buiķi, kas putina par torsionu laukiem un citu ezortēriku, tak tie ir cieņā tikai pie saviem faniem, ne akadēmsikā vidē. Neesmu dzirdējusi, ka kvantu fizika apstiprinātu kādu teisku koncepciju. Kādu uzvārdu vai publikāciju uzrādīsi?
p.s Es jau saprotu, ka dzīve bez kosmosu uzraudzības nekā neglaimo cilveka pašapziņai, ka nav nekādu "kosmosu", kas baro katra nozīmīgumu un dod ilūziju par taisnīgumu, spēju kaut ko ietekmēt un sevišķi klīniskos gadijumos - dzīvi pēc nāves.

Reply to this comment:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.