a Tev sāļais vai mērcēs ar negaršotu? es šodien uztaisīju vienu krūzīti, kur sablenderēju svaigu gurķi, baziliku, pētersīlīti un vienu mazu tomātiņu ar jogurtu, sāli un pipariem. nu jā, bet tas jau sanāk taka tāda aukstā zupa, ko var taisīt arī no kefīra. tik tas jogurts laikam lētāk sanāk, ja Zemniekbodē litrs piena maksā ~50 santīmus. un, protams, vairāk DIY :)
karoč brauc kaukad ciemos ar to agaru un uztais kūku mums :)
Neatmetu, taču pa vasaru pavisam biju par to aizmirsusi un nesameklēju to augu. Nū, dzīvu gribēju. Šodien, starpcitu, mājās ejot par to mājas limodādi fantazēju un šķendējos, ka pat sausā veidā aizmirsu to estragōnu nopirkt, kad biju sojas veikalā.
Tas dzēriens nav tāds, kā no veikala, bet enīvej garšīga mājas limpene.
Dabūju to agaru, šķiet par latu vai latu piecdermit, vai varbūt latu astoņdesmit..? Sojas veikalā. Tā paciņa uz 1,5 litriem recināmā.
es šodien uztaisīju vienu krūzīti, kur sablenderēju svaigu gurķi, baziliku, pētersīlīti un vienu mazu tomātiņu ar jogurtu, sāli un pipariem. nu jā, bet tas jau sanāk taka tāda aukstā zupa, ko var taisīt arī no kefīra. tik tas jogurts laikam lētāk sanāk, ja Zemniekbodē litrs piena maksā ~50 santīmus. un, protams, vairāk DIY :)
karoč brauc kaukad ciemos ar to agaru un uztais kūku mums :)
Šodien, starpcitu, mājās ejot par to mājas limodādi fantazēju un šķendējos, ka pat sausā veidā aizmirsu to estragōnu nopirkt, kad biju sojas veikalā.
Tas dzēriens nav tāds, kā no veikala, bet enīvej garšīga mājas limpene.