briesmīgi garšīgie kliju-auzu pārslu cepīši

Posted on 2009.02.11 at 12:05

Comments:


[info]digna at 2009-02-11 17:31 (Saite)
(Soda ir sārmaina, bet skābe ir skābe (piem., citronskābe) un abi reaģē. Ķīmiskajai reakcijai beidzoties, notik šī dzēšanās.
Beigu beigās ir tas pats, kas ar etiķi, kas arī ir skābe, tā vienkārši ir gaumes lieta.
Un nevis ar ūdeni. :):):) )
*
[info]inese_tk at 2009-02-11 17:37 (Saite)
eu nu labi, labi
bet, ja kas manā postā kļūdas nav, jo ūdens patiešām dzēš sōdas rūgtumu, ja ir minētās sastāvdaļas. un es nekad neesmu mēģinājusi dzēst sōdu tikai ar ūdeni.
un ķīmija dīvainā kārtā bija viens no maniem mīļākajiem priekšmetiem skolā.
[info]digna at 2009-02-11 17:40 (Saite)
:D:D Nevis ūdens, bet skābe! :D

Man gan ķīmija vienmēr ir bijusi bubulis.
*
[info]inese_tk at 2009-02-11 17:46 (Saite)
nu bāc Digna, Tu jau tā kā Oskars, te tagad ņemies!
[info]digna at 2009-02-11 17:56 (Saite)
Man pašai arī tā liekas! :D
Viss, miers!

*
[info]inese_tk at 2009-02-11 18:00 (Saite)
Previous Entry  Next Entry