es esmu par labdarbību

Posted on 2009.01.13 at 21:41

Comments:


apogs
[info]apogs at 2009-01-14 15:20 (Saite)
80% no tiem esot iepriekš jau reģistrēti likumpārkāpēji...domāju, ka viss normas robežās...puikas zina, ko gaidīt..
man savukārt žēl to, kuri netīšām dabūjuši ar bruģi pa galvu un tagad ārstē smadzeņu satricinājumu..
"es esmu par labdarbību"...it kā jau jā..bet tas labdarbības mierīgais piketiņš bija patiešām dziļi kaitinošs konformisms..savādi, bet pat man (pacifistam) šķiet, ka kko tādu beidzot vajadzēja..(visādās nozīmēs)
*
[info]inese_tk at 2009-01-14 15:29 (Saite)
jā jā, man jau tas pats - arī likās ka kko tādu (aktīvu rīcību un nostājas paušanu) beidzot vajadzēja. tikai nekad jau nesanāk pa tīro - jāizdemolē veikals un jāapdzeras pie viena. to jau nu toč nevajadzēja.
mana labdarbība bija domāta par tiem mentenē. nez, negribas kkā ticēt, ka 80% ir iepriekš jau reģistrēti likumpārkāpēji. bez tam nevar jau zināt par kādiem likumpārkāpumiem reģistrēti.
:)
apogs
[info]apogs at 2009-01-14 18:42 (Saite)
ei, nu LB tad vismaz bija labākais variants, cik var taisīt to spirtu ar aromatizatoriem..bet juvilierveikals gan jau bija aprošināts...mja nu jaa...
bet 80% no simtsturcik varēja gan būt iepriekš aizturētie (bet neko jau nezin), jo paņēma jau tikai tos, kas uzprasījās- kaut vai videosos var redzēt..bet ja vandālisms tad vandālims...piedzeršanās arī piestāv, neies jau tur ar bruģi septītās dienas adventisti nedzērāji mētāties, neies arī Bībers, kuram no rīta jārunā radio par kultūras kanoniem... (((:
peace.love.harmony :)
Previous Entry  Next Entry