-15

Posted on 2008.01.04 at 20:24
Tags:
neeksistē nekas tāds, kas varētu likt man iemīlēt aukstumu. esmu nešaubīgi pārliecināta, ka, ja pastāv elle, tur ir auksts un es varu to atkārtot piecdesmittūkstoščertsimtseptiņdesmitrīs reizes, ja vajag. kad ir šitik auksts, vai vēl aukstāks, mani pārņem neietekmējamas nolemtības sajūta un nīgrums. bet, kad vēl pūš tāds ežadatains vējš, es sajūtos pilnīgi bezpalīdzīga. tad man gribas nogulties zemē; klusi smilkstēt; ļaut, lai aukstums, pārvēršot asinis ledū, uzspridzina manus asinsvadus un sagaidīt kamēr atnāk Cibiņš, paņem mani aiz rokas un nosēdina uz pūkainas mākoņmalas - blakus sev, Dieviņam un visiem skaistajiem enģelīšiem.

Comments:


PEACEдец
[info]kp at 2008-01-04 20:47 (Saite)
Ellē ir ne tikai auksts, bet cilvēkiem vajag katru dienu atkārtot piecdesmittūkstoščertsimtseptiņdesmitrīs reizes teikumu : "Es nemīlu aukstumu."
*
[info]inese_tk at 2008-01-04 21:07 (Saite)
vēl viens pierādījums, ka ellē ir auksts ir tāds, ka es - pareizrakstības princese [par interpunkciju nerunāsim] rakstot pieļāvu kļūdu vārdā "piecdesmittūkstoščertsimtseptiņdesmitrīs", uzrakstot nevis '..četr..', bet '..čert..' - tas jau izklausās ļoti līdzīgi vārdam 'čort', kas ir velns un, protams, dzīvo ellē. kopā ar aukstumu.
Previous Entry  Next Entry