izklausaas aarkaartiigi laba. veel laba piedeva ir vaniljas standzinjas / bet taas riigaa baigi daargaas. un kaneelis jau ar liek standzinju, nevis pulveri, vai ne? buus jaameegjina. teeju laiks ir klaat.
es bēru pulveri. kanēli. biju piemirsusi, ka augšējā virtuves skapīša plaukta kaktiņā stāv burciņa ar standziņām. gan jau, ka var likt arī vaniļas cukuru..., nez vēl es lasīju, ka pāris veselus melnos piparus varot piebērt, bet neesmu mēģinājusi. un ķimenes, vai labāk indiešu ķimenes [kuminu, ai mīn]. galvenais to visu jauko joku ir nokāst ;) es viendien nenokāsu, pārlēju čaiņikā ar visiem biezumiem un beigās neko ārā nevarēju izliet, jo aizbiezēja čaiņika lejamcaurumiņi...
iesaku tikai asās garshvielas lietot ar pietāti ;) vaniļas cukuru droši var likt, var sitronus likt un anīsa zvaigznītes un vēl visādus ērmus.. tūlītās ievārīšu čaju ar medu, ņamm [skatos, būšu čaja epidēmiju izraisījusi]
vēl es lasīju, ka pāris veselus melnos piparus varot piebērt, bet neesmu mēģinājusi. un ķimenes, vai labāk indiešu ķimenes [kuminu, ai mīn].
galvenais to visu jauko joku ir nokāst ;)
es viendien nenokāsu, pārlēju čaiņikā ar visiem biezumiem un beigās neko ārā nevarēju izliet, jo aizbiezēja čaiņika lejamcaurumiņi...
tūlītās ievārīšu čaju ar medu, ņamm
[skatos, būšu čaja epidēmiju izraisījusi]
abet ar citroniem jāuzmanās. citroni ir skābi un neīstā laikā pielikti var pienu saraut kunkuļos. ;)