es patiešām nesaprotu kādā sakarā es sapņoju kko tādu un ko tas nozīmē

Posted on 2007.07.31 at 13:49
man:: hmm
skan: yeah yeah yeahs - down boy
Tags:
ziema, tumsa, aukstums. es konstatēju ka esmu stāvoklī. dzīvoju gandrīz vai tādā kā ziemas miegā. par mani rūpējas mamma un vecāmamma [viņa īstenībā ir mirusi], tad man kkad sākas dzemdības, bet beigās izrādās, ka es nemaz neesmu stāvoklī.
tad ar diviem pacančikiem man jābrauc uz Maskavu. ir revolūcijas laiks. vilciens ir ļoti agri no rīta un stacijā ir istaba ar glīti saklātām gultām, kur braucējiem pagulēt. vēl tur ir Gatis Graudiņš. mēs esam pret [padomju] revolūciju, bet drošības apsvērumu dēļ tērpjamies zilajās formās [tip padomju]. brauciens uz Maskavu ir ļoti ilgs un lēns.
Krievijā man neznokurienes uzrodas kucēns. es nokļūstu pie kkādas daudzbērnu ģimenes, kurā ir vairāki mazi puikas, kas spēlējas ar īstiem ieročiem, viņi māca man arī. vēl ir divas māsas, kuras arī trenējas šaut utt. un tētis, kurš ar mani runā, lai pārliecinātos, ka man var ļaut ar viņiem padzīvot. beigās es viņiem vēl atvainojos, ka sākumā nevarēšu visur skriet līdzi un kāpt kokos utt., jo esmu pārcietusi vairākus mēnešus ilgu slimību [tip negribu stāstīt, ka esmu bijusi stāvoklī]
tur gan bija vēl šis tas pa vidu. par to revolūciju, rubļiem, staciju utt.

Comments:


spriidiic
[info]spriidiic at 2007-07-31 14:25 (Saite)
creepy
Gatis
[info]gg at 2007-07-31 14:36 (Saite)
pamēģini paburties cauri :)

http://www.stilaparks.lv/sapnu_tulks
Previous Entry  Next Entry