ta nu gan

Posted on 2007.06.12 at 00:57
man:: sasodītais eksāmens rīt
skan: gustavs mālers - adagetto [no 5. simfonijas]
Tags:
tikko sašokējos mazliet, jo -
ievads: no rudens strādāšu JRT par ģērbēju, nu to kas sagatvo pirms noteiktām izrādēm kostīmus, pēc izrādes savāc, skatās vai viss ok, kuri jāsūta mazgāt utt., un pelnīšu pieklājīgu algu.
viena no izrādēm, kas būs manā pārziņā ir "Ledus"
izrāde brīnišķīga, bet strādāšana ķēpīga - viņi tur ņemas pa ūdeni, spļaudās un mētājas ar citroniem, vārtās pa grīdu, tā ka daļa kostīmu pēc katras izrādes jāsūta mazgāties, man pēc tam jāgludina utt.

iztirzājums: pagājšnakt sapnī redzēju, ka pēc izrādes vācu tās drēbes, bet daudzas ir pazudušas, bezgalīgi pārkrāmēju tās no viena maisa otrā, nesaprotot, ko vajag mazgāt, kas ir sauss, ko var atstāt utt. + bija vēl visādas nelāgas lietas tajā sapnī. no rīta aizrakstīju par sapni kolēģei, kas šajā sezonā darīja to darbu un nesen man rādīja un stāstīja, kas un kā tur jādara...

kulminācija un nobeigums: un ko viņa?
viņa atbild, ka arī murgojusi par šito izrādi, ka pazuduši kostīmi, ka kkas lamājies, nu karoč arī visādas šausmas...

baigā sakritība
ko tas varētu nozīmēt?

Comments:


PEACEдец
[info]kp at 2007-06-12 02:07 (Saite)
Ja jau sapnis izstāstīts, tad jau tā nemaz nenotiks. Bet nu sakritības ir sakritības. Visi dzīvojam kāda smadzenēs.
*
[info]inese_tk at 2007-06-12 02:36 (Saite)
tas vai sapni izstāsta vai nē, nav saistīts ar tā [ne]piepildīšanos. tas attiecas uz tālejošiem plāniem.
piemēram Ēģiptes faraons savu sapni izstāstīja veselam baram cilvēku, beigās arī Jāzepam, kurš to pareizi izskaidroja. sapnis piepildījās un Jāzeps tika siltā vietiņā.
man ar derētu kāds Jāzeps... tikai īsti nav siltas vietiņas, ko šim piedāvāt.

p.s. tas klasiskās mūzikas kokteilis mani drīz nobeigs...
[info]kushette_femini at 2007-06-12 02:59 (Saite)
tikai to, ka reizeem tikai shkjiet, ka pazudushais ir pazudis. un par to var paarliecinaaties, pa priekshu ilgstoshi lamaajoties ar kaadu nebuut kuci, un peec tam saprotot, ka viss ir turpat, kastes dibenee. tas noziimee tikai to, ka katram ezeram ir dubultdibens. un katraa pakaljaa - veel viena pakalja. perhaps, perhaps.
*
[info]inese_tk at 2007-06-12 03:13 (Saite)
starp citu - pie tevis nav mani materiāli par visiem tiem menestreļiem, minnezingeriem utt.?
;)
PEACEдец
[info]kp at 2007-06-12 03:15 (Saite)
1) Ja nu atrodas Jezups, tad piedāvā šim krāsni.
2) Ja jau sapņi mēdz būt tālejoši, tad jau tālejošam noteikti ir jābūt arī sapnim par nenormālo meitenīti, kuru es šonakt nosapņoju, kura redzēja cauri cilvēku būtībai un nogalināja visus pēc kārtas, jo redzēja, ka visi ir ļauni. Izņēmums biju es, jo, kaut arī meitenīte uzrādīja visus manas personas plusus un mīnusus izvadodot tos uz ekrāna, pie kam mīnusi bija pieci un plusi tikai divi vai trīs, viņa atstāja mani pie dzīvības turamies. Šai gadījumā tālejošums laikam nozīmē vēl kāds laiks šķīstītavā. Bet dzeguze kūko maz.
Previous Entry  Next Entry