oktobris

Posted on 2023.10.14 at 21:29
Tags:
neliela daļa no tā, ko esmu uzzinājusi pēdējās dienās:
* Smiltenes pašvaldības izpilddirektora vietnieks attīstības jautājumos mani pazīst. No Depo laikiem un hārdkora scēnas. es viņu diezko neatceros. bija tāds neveikls brīdis tikšanās ar viņu laikā. nē, nu jauki, ka domē strādā kāds no hārdkora scēnas.
* pirmo reizi vakariņoju Smiltenes vienīgajā restorānā Brūzis. tur ir ļoti jauks viesmīlis, bet gaileņu gruboto bija teiksim tā, 5 no 10. es taisu daudz labāk. viņš vispār nebija krēmīgs. un kāpēc sēņu gruboto ir jāliek ļoti daudz un milzīgi paprikas gabali? kāpēc?
* ja maznodrošināts pensionārs krustvārdu mīklu konkursā laimē 100 eur, tad viņam uz 3 mēnešiem atņem maznodrošinātā statusu par šiem te milzīgajiem papildienākumiem.
* biju ciemos pie kundzes, kura 60. gadu sākumā ir strādājusi Smiltenes aptiekā (t.i. kopā ar manu vecomammu) un pēc tam pedāļkastu rūpnīcā "Abuls" (t.i. kopā ar manu vecopapu).
* Smiltenē dzīvo persona, kas vairākus gadus dienējusi Kosovā kā snaiperis. tagad mīl apmeklēt balles. Klondaikā un citur.
* ukrainim no Mariupoles, kas dzīvo Smiltenē 2 gadus, Vecais parks liekas skaistāks par jebkuru parku Mariupolē. viņiem vienkārši tur nekā tāda neesot bijis.
* sestdienu rītos Smiltenes centrā izrādās ir ļoti daudz caurbraucēju no visvisādām vietām.

Previous Entry  Next Entry