septembris

Posted on 2022.10.02 at 13:58

Comments:


helvetica
[info]helvetica at 2022-10-02 15:54 (Saite)
Jāatzīst, man tā vienreiz ir bijis un sajūtas nav patīkamas. Starpību atpakaļ neprasīju, bet uz priekšdienām daudz rūpīgāk izvēlējos apmeklējamos pasākumus. (piem., pat vēl tagad Baltijas Pērlē pērku ievērojami mazāk biļešu, nekā varētu, jo šajā festivālā rādāmās filmas pēc tam tāpat rāda kinoteātros, attiecīgi - nafig maksāt festivāla biļetes cenu, ja pēc tam aiziesi ar savu kino guru super atlaidi). Ņemot vērā, ka pedagogiem algas mazas, tad princips varbūt viņiem ir no svara. Ja būtu iespējams, es to starpību droši vien atmaksātu - lai apmeklētājs gandarīts un turpina nākt. No otras puses, uz priekšdienām var paredzēt atlaides, pērkot biļetes grupā, kas, nu, vismaz šādas situācijas minimizētu (jo "atlaides nesummējas").
Lai izdodas atrisināt!
*
[info]inese_tk at 2022-10-02 16:22 (Saite)
nekā jau nerisinājām. tā arī neatbildējām, izrāde notika, skolotājas acīmredzot atnāca un noskatījās, pie ieejas neviens neko nebija brīvprātīgajām meitenēm sūdzējies.
ja viņas rakstītu iepriekš un teiktu - mēs te neliels kolektīvs gribētu atnākt noskatīties, varbūt varat iedot kādu apjoma atlaidi, būtu citādāk.
turklāt ar atlaidi bija pieejamas tikai pavisam nedaudz biļešu - tik cik dienu pirms izrādes vēl bija palikušas pārdošanā, kolektīvs tajās dažās nemaz neietilptu. mēs nevarētu atļauties rādīt izrādi, ja visas biļetes būtu par tādu cenu, kā tās pēdējās ar atlaidi.
Previous Entry  Next Entry