2021

Posted on 2022.01.01 at 21:26
man:: visu dienu 37.3
skan: LTV1
Tags:
izšļūcu cauri savam 2021. gadam cibā. gada pirmo pusi esmu jutusies ritīgi labi. otrā puse, sākot ar jūniju - diezgan ne visai.
* darba ziņā ļoti nejēdzīgs gads. nebija neviens projekts, pie kura būtu patiess sirdsprieks strādāt, nav bijis tāds foršs gandarījums par darbu un darbs sācis kaut kā pat kaitināt. finansiāli ar baigi sūdīgs gads.
* saimniecības dzīvē ir gājis raibi. joprojām neesam noslīpējuši grīdas. es ļoti biju cerējusi, ka tas pagājšgad notiks. bet pavasari K pilnībā pārtaisīja dārza kastes no jauniem dēļiem un vasarā tika pārmūrēta virtuves plīts un K būvēja nojumi nojauktās garāžas vietā un turpināja saimniecības ēkas fasādes renovāciju. sūdīgajās ziņās - nu jau apm divus mēnešus netiekam galā ar akas/ūdens problēmu.
* attiecību ziņā diezgan ok gads. ļoti skaista un svarīga bija satikšanās ar tēti, kāda nekad iepriekš nebija notikusi. es kaut kā nezinkā pēkšņi spēju komunicēt ar vīramāti kā pieaudzis cilvēks. tiešām nezinu, kas nostrādāja, lai es sāktu to spēt. vīrs jau otro gadu lieto headspace appu un gandrīz katru rītu meditē, jāsaka, ka tas jūtami atvieglo (kop)dzīvi. ar mammu grūti. brālis viņai visu laiku sūta antivax un konspirāciju murgus un viņa tam visam arī tic. man gribas par to dusmoties un viņā jaušas tāds aizvainojums, kuru viņa ne visai veiksmīgi mēģina slēpt. kaut kādu enerģiju nosūc arī centieni palīdzēt depresīvajai draudzenei.
* rudenī radās Ieejas projekts. šajā sakarā liekas zīmīgs pagājušā gada 1. janvāra posts. ideja un koncepts strādā, praktiski tieši tā, kā sākotnēji ienāca manā prātā. labprāt vairāk nodarbotos ar to, tik man ar to mārketingu ne visai vedas.
* zirgu dzīve bija rāma un jauka. iknedēļas Valmiermuižas treniņi jau otro gadu ir bijis tāds prieka enkurs, ko gaidīt un vienmēr izbaudīt. zirgam pavasarī būs 20 gadi, priecājos, ka viņš joprojām neliekas vecs, nedz miesā, nedz garā. jūtos par to ļoti pateicīga.
* diezgan sarežģīts gads K vecāku veselības un novecošanas ziņā, izskatās, ka tas aktīvi turpināsies arī šogad (kas protams dabiski).
* biju apņēmusies 21. gadā atsākt pierakstīt ekskursiju piezīmes un ēdienu receptes. tas nenotika.
* pagājšgad ​netipiski sev ļoti mīlēju ziemu. gan gada sākumā, gan beigās. un netipiski sev ļoti noguru no karstuma vasarā.
* ekskursiju topā ir dzimšanas dienas divdienieks Alūksnes rajonā, Rīvas loki kāzu jubilejā, Korneti, Līču Laņģu klintis, Cirgaļu iekšzemes kāpas.
* gada amizantākais notikums - savādais atgadījums ar āpsi un ezi naktī. otrajā vietā - pelde ar nimfām.
* viens no foršākajiem piedzīvojumiem - piedalīšanās Mājas kafejnīcu dienās. labprāt to atkārtošu arī šogad, ja nebūs kaut kādi ļoti traucējoši apstākļi.
* daudz peldējos. jūlijā, piemēram, peldējos ikkatru dienu, dažās arī vairākas reizes. regulārāk nekā citus gadus arī turpināju peldēt rudenī un ziemā. tiesa gan mazāk regulāri, nekā biju iecerējusi.
* bija daudz visādas ņemšanās ar kaķiem.
* papildinājām ģimenes autoparku ar K mammas Volvo V50 un piekabi.
* pavasarī bija diezgan sūdīga putekļu alerģija, rudenī ļoti traka tomātu alerģija.
* diezgan daudz kustējos. ar sports trackeri esmu nogājusi pie 800 km, nojājusi pie 600 km, ar kalna slēpēm noslēpojusi 250 km (protams, tas ir ieskaitot pacēlāju), ar jogu sūdīgāk - gada pirmo pusi jogoju cītīgi, bet, kad vasarā uznāca sūdīgums, izkritu no ritma. rudenī it kā mēģināju iekāpt atpakaļ, bet ne visai sanāca.
* bija daudz meža un ezeru un zvēru un arī zvēru kaulu.
* bija ļoti trūcīga kultūras dzīve.

Comments:


[info]sunjakraans at 2022-01-01 22:41 (Saite)
🐺  Suņakrāns  🍆
Previous Entry  Next Entry