aprīlis

Posted on 2021.04.04 at 00:39

Comments:


judging the mice
[info]rasbainieks at 2021-04-04 01:22 (Saite)
patiesības labas gribu tomēr piezīmēt, ka tās slavenās čakenes velojoslas šobrīd ir nokasītas, tur reāli ir grūti saprast, vai būs droši braukt pa brauktuvi vai tomēr labāk līst atpakaļ uz ietves
*
[info]inese_tk at 2021-04-04 02:34 (Saite)
es nogāju čakeni stacija-matīsiela un bruņinieku-ģertrūdes. protams, vislaik neblenzu tieši uz velojoslu, bet cik manīju, vietām bija tāda tiešām blāva, bet bija arī gabali, kur bija ļoti labi redzama.
judging the mice
[info]rasbainieks at 2021-04-06 13:52 (Saite)
tur ir tā, ka velosipēdiņus nokasīt ir pagrūti, tie ir palikuši diezgan labi redzami, bet sadalošā līnija ir nost visa. plus stāsts jau nav par apzīmējumiem, bet to, kas ir cilvēku galvās. tie, kuri lasa ziņas, un īpaši tie, kuriem tā josla riebās, labi zina, ka tās joslas tur šobrīd nav. (ja kas, drīz atjaunos uz vasaru, ļoti gaidu.) nu un tad tu ar velo tur braucot vari zīlēt, vai tev tur dos vietu, it kā josla tur būtu, vai spiedīs apmalē, it kā joslas nebūtu.
es kopš nokasīšanas esmu tur bijusi 2x, tai pirmajā reizē reāli apmulsu, galvā reizē visas šitās domas, tipa ziņās lasīju, ka ir nokasīts, bet tak kaut ko tur var redzēt, bet nu šaubīgi, sadalošās līnijas nav, ok drošības pēc to kvartālu vai divus, cik nu man vispār vajadzēja to čakielu, pabraukšu pa trotuāru. tas arī bija vakara tumsā, tagad atpakaļskatā saprotu, ka tumšajā diennakts laikā vairāk baidos tur līst uz ielas. un otrā reize bija pirms pāris dienām gaišā dienas laikā, man bija jānosit kādas 10 minūtes, tāpēc izbraucu līkumu pa čakeni, un šoreiz satiksme izskatījās gana draudzīga, lai varētu mierīgi mīties pa brauktuvi.
tāpēc es nepārmestu tiem, kuri brauc pa ietvi.
Previous Entry  Next Entry