oktobris

Posted on 2019.10.14 at 12:08
Tags:
vakar pamodos Smiltenē, samīļoju zirgu Mūrmuižā, nopeldējos Sauriešu karjerā, apmeklēju koncertu Viļņā un aizmigu Salaspilī.

par koncertu - sākumā patika, ļoti centos pieslēgties, bet īsti nesanāca, tad klausījos vienkārši ar prātu. ļoti patika trombona daļas. pēc tam mazliet noguru - nu kā, kad pārēdas un vairs neiet iekšā un beigu beigās piedzīvoju nelielu panikas lēkmi.
karoč pirms koncerta visu zāli, ar ļoti augstiem griestiem, pamatīgi piepūta ar dūmiem. tā, ka vispār neko nevar redzēt. izskatās jau smuki, bet man tie dūmi kaut kā ne visai - nekad neesmu baigā sajūsmā. man mēdz būt viegli alerģiska reakcija - aizliekas deguns ciet, nepatīk kā viņi ož, liekas pretīgi, ka viņu visu laiku jāelpo, grauž acis un izsusē kontaktlēcas. reizēm ir arī viegla nelabuma sajūta. bet nu labi, māgsla prasa upurus, sēdēju un klausījos. kaut kur ap skaistajām trombona vietām dūmi jau bija mazliet paklīduši un varēja redzēt, piemēram, gabaliņu no prožektoru stangas. bet tad viņi ņēma un sāka atkal pūst dūmus, tā ka viss ir pizģec pilns un man sākās sensorais overloads - dūmi+troksnis. kādu brīdi hvz kāpēc centos to apspiest, bet tad izgāju ārā. gribējās ilgi vnk iet, būt kustībā un elpot svaigu gaisu. kad biju apgājusi pāris kvartālus, koncerts arī beidzās.

karoč, Anglikāņu baznīcā pirms X gadiem Sunn o))) patika labāk.

Previous Entry  Next Entry