05 Jūnijs 2008 @ 19:41
Mana māja iekš Bez Tabu  
Es vienmēr esmu zinājusi, ka manas mājas vecākais ir galīgi nojūdzies vecis. Katru dienu viņš mani izved no pacietības par to, ka smēķē savus sūdīgos smēķus kāpņutelpā, lai gan pie ziņojumu dēļa skaidrā latviešu valodā ir rakstīts, ka to darīt ir aizliegts. Tad viendien aiz durvīm dzirdēju, kā viņš koridorā pastaigājās un atbrīvojās no mutē sakrājušajām sazaļojušajām siekalām. Man palika slikti aiz durvīm. Tipa mēs atrastos mājas devītajā stāvā. Bet nē, mēs dzīvojam vienā, kā par spīti, otrajā stāvā, nu tak izej ārā vai arī ej uz savu vannasistabu! Bet tagad visam kā kulaks uz acs ir viņa māksliniecisko spēju izpausme mūsu pagalmā.

Labu laiku atpakaļ viņš pagalmu izdaiļoja ar baltām un oranžām svītrām pagalmu, tā parādot, kur mašīnas var stāvēt un kur nē, jo tur ir jābrauc policijai, ugunsdzēsējiem, ātrajiem un miskastes savācējam. Labi, to visu es ļoti labi saprotu, tad vienkārši labi redzams cilvēkiem, kur drīkst atstāt savus krutos auto un kur nē.

Bet viendien man vienkārši atkārās žoklis, kad es nākot uz mājām apstājos kā iemieta zemē, jo pie mājas viņš jau nostaigātajām baltajām svītrām bija pārvilcis pāri vēlreiz stipri koši baltu krāsu un pierakstījis tam kvadrātam vidū arī kādas mašīnas numuru. Tieši divas šādi izveidotas "privātas" stāvvietas ar konkrētu auto numuriem. Un vēl nolikti divi krēsli, lai tur neviens nestājas. Vienkārši komisks skats. Nobrīnījos, nošausminājos. Jo kā gan mājas pagalmā var kādam ierādīt kādu privāto stāvvietu. Kurš pirmais brauc, pirmais tiek nolikt mašīnu. Pārējie uz stāvlaukumu un viss.

Bet šovakar, ha, Bez Tabu gatavs materiāls par manu māju. Pilnīgi no gultas izlēcu, kad sadzirdēju, ka runa par manu māju. Vecis kaut ko rinķī un apkārt stāsta. Tik pēc stāsta, Evelīna pasaka, ka šīs autostāvvietas ir izveidotas diviem invalīdiem! Jā, to es tagad pilnīgi atbalstu, jo tomēr invalīdiem šādas stāvvietas ir nepieciešamas, ja ir grūtības nokļūt līdz auto.

Redz, visam izrādās ir savs izskaidrojums. Par pārējām viņa dīvainībām nez vai ir piemērots un normāls izskaidrojums, bet lai jau tas paliek citam Bez Tabu, kad varbūt es par kaut ko pasūdzēšos, ja man galīgi apniks tās viņa izdarības!!!
 
 
( Post a new comment )
...[info]noisiite on 5. Jūnijs 2008 - 22:03
H, par garlaiciibu Tu gan nevari suudzeeties! :>
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
Linda[info]indeed_girl on 5. Jūnijs 2008 - 22:10
Jā, nevaru gan, hehe. Un par aizkaitinātības pakāpi arī nē:D
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
[info]nord on 6. Jūnijs 2008 - 00:14
morāle!? morāle- ne vienmēr tavām Pamatotajām dusmām ir pamats un arī tas, ka stulbi cilvēki dara ne tikai stulbas lietas.
(Atbildēt) (Link)