20 Aprīlis 2008 @ 23:26
Tas šovs, kur dejo ar zvaigzni!!!  
Jopcik, Viola ar Raivi Vidzi uzvarēja. Es neesmu šokā, tik cik man te mājinieki. Spļauj ekrānā un sūta latviešu tautu ellē ratā, ha. Nu bet paklau, tas bija šovs, un Latvijai jau neko vairāk nevajag kā tikai šovu. Dejas paliek otrajā plānā. Es uz šiem šoviem neiespringstu, viens vienīgs bizness. Mamma arī veica 4 zvanus par Aishu, un kur tā nauda ir? Ha, tie tik uzvārījās!!!
 
 
( Post a new comment )
a.: bilde27[info]aminta on 21. Aprīlis 2008 - 00:13
piekrītu par to šovu padarīšanu, bet, tur uz vietas esot, no raivja un violas tāaaads pozitīvais starojums bija. :)) un, jāsaka godīgi, viņi nebija mani favorīti.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
Linda[info]indeed_girl on 21. Aprīlis 2008 - 00:23
Tu biji kādā no tiem pasākumiem uz vietas? Jā, žēl ir par Aishu un Māri, bet nu, šovs paliek šovs.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
a.: bilde27[info]aminta on 21. Aprīlis 2008 - 00:28
mhm. mani tikko mājās pārveda.
iespējams, tādēļ, ka biju uz vietas, arī tas skatījums citādāks. kkā šķita, ka aisha un māris (viņi gan man patika :)) zaudēja ar frīstailu. varbūt tāpēc, ka nebija laika pietiekami sagatavoties vai tā. nez.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
Linda[info]indeed_girl on 21. Aprīlis 2008 - 00:40
oo, re kā:)) Domāju, ka jā, tur klātienē noteikti emocijas virmoja nepajokam:))Visādi jau var domāt, kāpēc zaudēja. Nu man jau liekas, ka tas visu laiku ir bijis tikai šovs, kaut gan arī Aishai tas bija, bet tomēr Raivis ar Violas vicināšanu pārspēja visus:D Viņš izskatījās nežēlīgi pārsteigts, kad pateica, ka uzvarējis;)
A kā klātienē skatītāji to uzņēma, ka viņi uzvarēja?
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
a.: bilde28[info]aminta on 21. Aprīlis 2008 - 00:47
skatītāji bija no vienas puses pārsteigti, bet sajūsmā. piebildīsim, ka ja arī nebūtu sajūsmā, tad dusmīgā tante liktu plaudēt. :D:D bet viņu uzvarai ovācijas bija īstas. :))
raivja frīstaila gājieni bija lieliski. :D:D (man vispār viņu frīstails kkā traki paķēra.)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)