14 Aprīlis 2008 @ 08:35
sapņi  
Šonakt tāpat kā aizpagājušajā naktī sapņoju. Tikai šonakt sapnis man patika labāk, te vairāk pozitīvisma. Aizpagājušajā naktī es sapņoju ļoti garu sapni. Visu nakti. Pa vidu nekā interesanta nebija, bet beigās Ogres stacijā spridzināja kaut kādu eju, kurā bija cilvēks ielīdis. Un visi cilvēki gāja uz to pusi, kur spridzinās un es bļāvu, ārprāc, cik skaļi bļāvu, lai tur neiet, lai aizver ausis un noliecas, un kaut kā tā. Bet viņi man neklausīja, un beigās bija vairāki sakropļoti ķermeņi. Fuj, tas lūk man nepatika.
Bet šonakt, mmm, atkal biju kaut kur it kā Itālijā, kavējos atmiņās,hihi:) Tur bija silts, bija ārzemnieki. Jā, un manai māsīcai bija sīkais. Mazais Marco, hehe:D Es vēl šo auklēju;)
Bet būtībā tikko sapratu, ka pēdējā sapņa daļa jau bija tepat LV, jo tā atkal bija Ogre. Kāds džeks, neatceros cik vecs vai jauns, mums ar viņu vajadzēja iet uz koncertu, bet viņš izdomāja braukt ar moci. Es tak nekad neesmu braukusi ar moci. Teicu, ka nebraukšu, lauzos, lauzos. Viņš iedzēra šņabi drosmei, hehe, un iedeva man arī. Protams arī es iedzēru un tikko jau sēdos uz moča, lai brauktu pamodos. Stulbums. Lūk, moča sajūtas neizjutu:( Bet pēc brīža, kad atkal atslēdzos, jau mēs bijām koncertā uz kurieni braucām. Ha, stulbi.
Kāds mēness ārā, nav pilnmēness? Tad man parasti daudz un skaidri sapņi!
 
 
( Post a new comment )
Max[info]m_x on 15. Aprīlis 2008 - 14:21
mocis un alkohols ir divas nesavienojamas lietas. ja vien nav vēlēšanās iet bojā. es jau zinu, ka sapnis, bet tik un tā.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
Linda[info]indeed_girl on 15. Aprīlis 2008 - 14:31
Loģiski, es jau arī to zinu, arī sapnī es viņam tā teicu, bet re, pati jau drosmei ar ieņemu:D Vispār jau murdzīgi:D
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)