07 Decembris 2009 @ 22:08
 
Ahh, rītdiena būs smaga. Tik daudz darāmā. It kā nepietiktu ar to, ka vēlos tikai atpūsties - kārtīgi izgulēties, pavingrot un izdejoties pie mīļākās mūzikas, pabrokastot...un visu tā mierīgi. Tagad tā nesanāks. Projekts jāraksta (jau tā esmu iekavējusi), spēles jāmeklē un jāapkopo, mājās jāievieš Ziemassvētku sajūta un kaķene jāaizved pie veterinārārsta. Nabadzītei esot nierakmeņi. Pati mokās un mūs moka. Žēl skatīties. Rītdien sašpricēsim.
Būs gara diena!
 
 
( Post a new comment )
porcelāna lellīte[info]neraate on 7. Decembris 2009 - 22:31
Ar to špricēšanu uzmanīgi. Urīna analīzes ir veiktas? Ja nē, tad paņemiet paraugu, lai vispirms veic analīzes, citādāk kaķuku var aizlaist postā
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
Linda[info]indeed_girl on 7. Decembris 2009 - 22:33
Nē, nav veiktas. Ir vienkārši divi varianti kā ārstēt - ar šprici un speciālo barību, vai tabletēm 14 dienu garumā. Un otrais variants šajā mēnesī nav labs risinājums. Un tabletes viņai ir grūti iebarot un arī panest grūti. Lai gan rīt vēl iešu pie ārsta ar visu kaķeni, tad jau redzēs, ko viņi uz vietas teiks, jo šodien diagnoze ir noteikta pēc simptomiem, kas ir ļoti precīzi.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
porcelāna lellīte[info]neraate on 7. Decembris 2009 - 22:38
Vienalga ieteiktu dabūt paraugu analīzēm, lai droši zinātu, ka nieres nav pie vainas, jo kopš sāku ņemties ar kaķušaizēm esmu dzirdējusi tādus stāstus, ka mati stāvus ceļas un labāk ir daudzreiz pārprasīt, veikt papildus analīzes un aiznest pie vēl kāda veta (ja vien uzreiz nav paveicies ar izteikti labu speciālistu), jo citādi visādi var gadīties.
Pie kura daktera iesiet?
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
Linda[info]indeed_girl on 7. Decembris 2009 - 22:49
Man jau nav reāli daudz variantu, jo Ogrē tā klīnika ir vienīgā. Un mana kaķene jau līdz turienei būs sirdstrieku ķērusi, kur nu vēl tālāk ja vestu. Viņa mums tāda bailulīte.
Es domāju, ka tepat vien būs labi, jo ne jau pirmo dienu viņi strādā un visi iet uz šo klīniku ārstēties. Bet noteikti uzzināšu visu sīki un smalki!
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)