Karstā latviete [userpic]

pierakstu kladīte turpina savu uzvaras gājienu

September 8th, 2011 (01:20 pm)
mjū: fl. - daugava

tā, kas te mums pēdējā laikā ir noticis. nav sanācis neko pierakstīt, tā kā jāsāk ar vecām ziņām iz pagājušās ceturtdienas, kad sāku vienu ierakstu, bet nepabeidzu, and it goes like this:


diena sākās smieklīgi - no rīta mani pamodināja zvans pie durvīm, zvanītāja bija sveša sieviete, kura ar tādu kā pašsaprotamības un jābūtības auru sev apkārt ietesās mājā, paziņoja, ka ir An.darba kolēģe Anna un ka viņiem noziedējušas biroja atslēgas, tā kā nu viņa atslēgu papildu komplektu meklēs An.istabā (kurā patlaban mitinos es), jo "pat An.nav tik traka, lai būtu to paņēmusi uz Latviju". izrakāja visus stūrus, kamēr notikumu straujās gaitas pārsteigtā Implozija berzēja acis no miega, apsvēra, vai ir pilnvarota nekaunīgo sievieti izlingot no savas/An. istabas un vai savā negarajā nakts t-kreklā izskatās piedienīgi, hahaha. a strādā viņas viena vietējā parlamenta deputāta birojā, kas atrodas uz tās pašas ielas, uz kuras mūsu māja, tāpēc pēc tam, kad atslēgas neatradās un pēc zvana An.bija skaidrs, ka neatradīsies arī, tika nolemts biroja darbu pārcelt uz mūsu dzīvojamo istabu. tā nu man tagad lejā ir parlamenta deputāta birojs, kurš lūr TV, ēd sviestmaizes un runā par politiku, lololol.

/un te nu seko ceturtdien neuzrakstītā daļa,/

neko, bet kopumā diena bija okei - satiku abas ASEF biedrenes, kuras uz šejieni bija atbraukušas viena teātra projekta kūrēšanas sakarā, viena no viņām bija mana mīļā ungārietīte, ar kuru kopš mūsu spožā Britnijas "I'm a Slaaaaave For You" priekšnesuma Malaizijas karaokē mēs draudzīgi viena otru saucam par verdzenēm. tā kā diemžēl viņai drīz bija jābrauc prom, paliku ar "Vali", kura man patīk stipri mazāk, un aizgājām uz vienu iņģī teātrīti Vaterlū stacijas autostāvvietas labirintos. biju domājusi, ka Vale, kā teijāterjomas darbone, būs izvēlējusies krutāko izrādi no iespējamajām, bēēt izrādījās, ka viņa uz konkrēto teātri bija izvēlējusies iet tikai tāpēc, ka tur strādā viņas indiešu darbkolēga. tomēr izrāde ("The Wolf") bija diezgan okei, un diena noslēdzās forši, BET TO NEVAR SALĪDZINĀT AR NĀKAMO DIENU, kad - - /to be continued/