Summertime - sometimes it feels like the world`s on my shoulders... [entries|archive|friends|userinfo]
Summertime

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

sometimes it feels like the world`s on my shoulders... [May. 9th, 2003|01:34 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ārā aiz loga sēž balodis blenž kaut ko ar savām dumjajām oranžajām acīm. Droši vien tēviņš. Tikai vīrieši var tik truli skatīties. Gaida ka dos ēst ,bet ņihuja jo es nemaz nevēršu logu vaļā. Šodien atkal auksts.
Naktī pamodos ,jo sala. Gulēju skatījos griestos un domāju kādu pusstundu par to ,ka ir auksti un ko lai nu tagat dara. Uzvilku džemperi. Pēc kāda laika uz vilku zeķes. Pēc tam vēl vienu džemperi. Tuvojās jau 3 rītā. Tad piecēlos un gāju meklēt garderobes atslēgas ,pusstundu pa tumsu nomudījos ,kamēr atradu un atslēdzu ,un izvilku vilnas segu ārā...aizgāju atpakaļ uz gultu ,bet tā pa to laiku kļuvusi par tādu pašu ledusskapi ,kā pārējais.
Neaizgāju uz savu skandalozi snobisko mācību iestādi ,jo nevarēju pamosties. Mamma atļāva tikai teica ,lai sakārto māju. Te es varētu trīs dienas kārtot tāpat nekādu atšķirību nevarētu ieraudzīt. Tāds bardaks ,ka nebrīnītos ,ja te krokodili dzīvotu. Kad aizeju pie kāda ciemos un man saka ,ka māja nekārtībā man smiekli nāk... šajā dzīvoklī tāda kārtība ,kā citu nekārtība nav bijusi nekad.
10 mani pamodināja kautkāda bijušā zvans es pat nepaprasiju ,kas viņš īsti tur bija , šis gribēja ,lai iet ar viņu zāli pīpēt. Nesaprotu ,kas cilvēkiem pēdējā laikā uznācis ,visi ,ko es pazīstu to vien dara ,kā zāli pīpē. Man nepatīk. Jā ,jā zinu ,tajā lietā ir jāierubās ,taču mani čista nevelk. Ja man ir labi... ja nav tad protams i savādāk. Sāku domāt par Keiseļa siltumnīcu ,kā viņa augiem iet...tagat jau varētu būt visai lieli izauguši. Turklāt viņš nesen sarkanās lampas nopirka. Un meiteni ,kas universitātē mācās dabūja. Eh lai jau puikam tiek ,viņa vismaz ir tāda drāžamā kucīte ,kāda es nebiju un nekad nebūšu. Nu nemāku es turēt muti un boyfriendiem pakalpot ik uz soļa. Un īpaši to arī nenožēloju. I am what I am...
Atnāca mamma tikko mājās. Droši vien iesim pastaigāties ar suni. Negribas kautkā. Vakar gan gribējās ārā iet...tāds silts vakars bija. Ar Nouname bisku pafotogrāfējāmies droši vien tāda smieklīgas bildītes būs. Varēsiet kautkad drīzumā Nouname journalā apskatīties.
Mana mutterīte baro suni ar burkāniem un tad priecājas ,ka Bonītis kā zaķīc izskatās. Man gan šķiet ,ka viņš vienkārši pēc suņa ,kas burkānus ēd izskatas. Bet mīļi tik un tā.
Sāku skatīties ārā pa logu visai incants skats paveras. Uz stūra [Čaka/Alauksta] grīļojas visai piedzērusies mauka balinātiem matiem , ļoti izsmērētu sarkanu lūpu krāsu un cenšas nobalsot visas mašīnas pēc kārtas. Brīnos ,kā viņai nesalst ar tik īsiem svārkiem un topiņu. Lai gan ja jau visu nakti ārā esi nostāvējis tagad varētu būt visai silti. Meitene pēc smagas nakts XDDDDDD ...Nu labi, laikam nav ko smieties. Traģēdija galu galā, neviens jau labprātīgi par mauku nekļūst.

jūtos nogurusi no dzīves.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]elina
Date:May 9th, 2003 - 02:00 pm
(Link)
shausmiigi patiesi uzrakstiit, bija bauda lasiit...
un kaa es smaidiiju par burkaansuni... ;)
ak...man leikas,ka tu tikai gribi buut nogurusi no dziives, tu neesi.
lai gan es nezinu,
ar aizsleegtaam garderobes durviim sadziivot ir gruuti.
[User Picture]
From:[info]evy
Date:May 9th, 2003 - 02:04 pm
(Link)
par maukaam...hmm,iesaku izlasiit Ksavjeras Holanderes graamatu "Priekameita",kas balstiita uz autores pashas dziivesstaastu... incanta...perversa...bet laba...un patiesa...man patika :)
[User Picture]
From:[info]gorgona
Date:May 9th, 2003 - 02:08 pm
(Link)
izlasīju, un sagribējās tev atgādināt, ka tev ir skaista dvēsele - ja nu gadījumā tas piemirsies bija ;)
[User Picture]
From:[info]darcold_massive
Date:May 9th, 2003 - 03:07 pm
(Link)
good 1
[User Picture]
From:[info]emils
Date:May 9th, 2003 - 03:26 pm
(Link)
tev ir kautkaads pozitiivais dziivesgurums, jo klaat pie taa visa tu speej no malas paskatiities un veel uzrakstiit!
Kad man ir nogurums, tad ir dimbaa, neko nevaru un negribu! ;D
Guleet vieniigais un kautko garshiigu!
Esmu tak truls viirietis! ;DDD Lai gan acis nav man oranzhas! ;D

I start liking you even when you are in not very good mood! ;D
[User Picture]
From:[info]immortal
Date:May 9th, 2003 - 04:00 pm

(Link)
nuja maybe "dzīves nogurums" nav īstais vārds šai sajūtai...bet tas ir tā ,ziniet ,kad skātās filmu un ir tā vieta ,kur mirst labais varonis - lēnām un palēnināti viņu notriec mašīna vai kas un viņam gar acīm skrien viss tas ,ko viņš savā mūžā ir piedzīvojis...kā viņu pieneņu pļavā met gaisā pret bārbijzilajām utopiski mākoņainajām debesīm tēvs , tas ,kā viņš pirmoreiz iemīlas utt... viss lēnām un itkā noguris bet ar fantastiski asām krāsām un emocijām...

Music: Intro no Baz Lurman "ROMEO+JULIETT"
Mood: Swiftmoowing dream
[User Picture]
From:[info]ref
Date:May 9th, 2003 - 04:03 pm
(Link)
smux raxts. man patiik, ka cilveeki pasaka, ko domaa. tipa pilniigi visu no vinu skatu punkta. man liekas, ka tu vienmeer taa saki... vismaz gribeetu lai taa buutu, jo tas tak ir tik forshi :DDD