Made by Ilka - Rudaks teica, ka šo tekstu labāk publicēt cibā... [entries|archive|friends|userinfo]
kostantējumi

[ website | My Website ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Rudaks teica, ka šo tekstu labāk publicēt cibā... [Feb. 4th, 2023|12:42 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpiemetināt

Comments:
From:(Anonymous)
Date:February 4th, 2023 - 02:43 pm
(Link)
Sekojošās rindas rakstu ar apziņu, ka viņa vienmēr ir alkusi būt publiska persona. Un savās alkās darījusi pāri citiem. Šis ieraksts nav domāts kā pāridarījums viņai, bet drīzāk kā stāsts par to, kā cilvēks, ilgtermiņā ignorējot savu psihi, sataisīja lielus sūdus.

Vecā labā [info]ilka ar 2022.gada 29. decembra Rīgas pilsētas tiesas lēmumu ievietota piespiedu ārstēšanās iestādē uz diviem mēnešiem. Viņa man un citiem gmailā pirms pāris dienām bija atsūtījusi tiesas lēmumu pdf formā - iemesli, kāpēc šie cilvēki turpina no Ilkas kaut ko saņemt, ir dažādi. Es, iespējams, tāpēc, ka reiz, pirms padsmit gadiem, palīdzēju Ilkai izprast vienu administratīvo procesu pret viņu. Tolaik viņa vēl nebija novedusi savu psihi tik tālu.

Atgriežoties pie tagadnes - pirms nedēļas viņa man atrakstīja sms (pēc kā nobloķēju numuru), aicinot mani (kā profesionālu juristu, heh) pārstāvēt viņu rīt tiesā. Es, protams, neatbildēju, jo galvenais ir neiesaistīties deluzionālu cilvēku spēlītēs, fantāzijās - netieši neleģitimizēt neko tamlīdzīgu.

Lēmums bija plašs, labi izklāstīts un pamatots. Neieslīgšu detaļās, jo tās ir intīmas un apkaunojošas, bet psihiatru konsīlija konstatētās paranoidālās šizofrēnijas ietkemē viņa nespēja ilgtermiņā parūpēties par diviem saviem bērniem, kas abi ir 1-2 g.v. Un tas ir visskumjākais šajā stāstā. Ka garīgi slims cilvēks nesen laida pasaulē divus bērnus, kam tagad ir jācieš un jāaug bez mammas. Par tēvu es nekomentēšu, jo neko daudz nezinu, tikai to, ka viņš arī ir [info]ilka tipa cilvēks ar putniem. Vismaz ceru, ka viņš apzinās situācijas nopietnību un to, ka viņa rokās ir divi milzu potenciāli.
[User Picture]
From:[info]ilka
Date:February 4th, 2023 - 06:22 pm
(Link)
Paldies, Ulvi.
Šeit ir tik daudz brīva laika, ka Cibošana liekas tieši vietā.
Pasaule ir "neērta, neērta vieta" un manas ekspektācijas no šīs pasaules un sabiedrības šobrīd ir vēlme pēc miera ostas.

Tagad es ārstējos 3 iemeslu dēļ:
a) mans vīrs fenomenāli melo katru dienu un man mati ceļas stāvus, kad uzzinu par visiem viņa aizmuguriskajiem gājieniem, kas ir ļoti lielā mērā saistīti ar absolūti stulbu naudas tērēšanu un grimšanu vēl jo dziļākos parādos.

b) neesmu sevi radoši izpaudusi pēdējos gados, kopš manas 5.modes skates, kas notika 2005.gada septembrī

c) tāpat novērsos no dzejas rakstīšanas ap to pašu laiku.

Gan jau mana jaunā aizmugure tiks galā arī ar šo Mietpilsoņa tekstu, ko vāc mans raksts.

Es vienkārši esmu radošs cilvēks un tāda arī palikšu, jo pat psihiatri domā, ka mana depresija tomēr prevalē pār šizofrēniju.

Jādomā, ka ap Valentīna dienu es būšu atpakaļ pie saviem bērniem un ka mēs atkal varēsim taisīt ballītes kopā ar krustvecākiem un par godu visām vārda dienām, dzimšanas svētkiem un reliģiskiem svētkiem.
[User Picture]
From:[info]ilka
Date:February 4th, 2023 - 06:29 pm
(Link)
Publiska persona es biju, kad strādāju Nabā no 2007.-2009.gadam un vēl mazliet ierēdniecībā 2014.gadā Nacionālajā Veselības dienestā.

Pēc šīm pieredzēm es kaut kā tomēr mēģinu runāt zem filtra (apzinos, ka reizēm kārtīgi nolamāties tomēr ir efektīvāk, nekā diplomātiski nolīdzināt visu ragus).