Made by Ilka - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
kostantējumi

[ website | My Website ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Feb. 4th, 2023|02:43 pm
Anonymous
Sekojošās rindas rakstu ar apziņu, ka viņa vienmēr ir alkusi būt publiska persona. Un savās alkās darījusi pāri citiem. Šis ieraksts nav domāts kā pāridarījums viņai, bet drīzāk kā stāsts par to, kā cilvēks, ilgtermiņā ignorējot savu psihi, sataisīja lielus sūdus.

Vecā labā [info]ilka ar 2022.gada 29. decembra Rīgas pilsētas tiesas lēmumu ievietota piespiedu ārstēšanās iestādē uz diviem mēnešiem. Viņa man un citiem gmailā pirms pāris dienām bija atsūtījusi tiesas lēmumu pdf formā - iemesli, kāpēc šie cilvēki turpina no Ilkas kaut ko saņemt, ir dažādi. Es, iespējams, tāpēc, ka reiz, pirms padsmit gadiem, palīdzēju Ilkai izprast vienu administratīvo procesu pret viņu. Tolaik viņa vēl nebija novedusi savu psihi tik tālu.

Atgriežoties pie tagadnes - pirms nedēļas viņa man atrakstīja sms (pēc kā nobloķēju numuru), aicinot mani (kā profesionālu juristu, heh) pārstāvēt viņu rīt tiesā. Es, protams, neatbildēju, jo galvenais ir neiesaistīties deluzionālu cilvēku spēlītēs, fantāzijās - netieši neleģitimizēt neko tamlīdzīgu.

Lēmums bija plašs, labi izklāstīts un pamatots. Neieslīgšu detaļās, jo tās ir intīmas un apkaunojošas, bet psihiatru konsīlija konstatētās paranoidālās šizofrēnijas ietkemē viņa nespēja ilgtermiņā parūpēties par diviem saviem bērniem, kas abi ir 1-2 g.v. Un tas ir visskumjākais šajā stāstā. Ka garīgi slims cilvēks nesen laida pasaulē divus bērnus, kam tagad ir jācieš un jāaug bez mammas. Par tēvu es nekomentēšu, jo neko daudz nezinu, tikai to, ka viņš arī ir [info]ilka tipa cilvēks ar putniem. Vismaz ceru, ka viņš apzinās situācijas nopietnību un to, ka viņa rokās ir divi milzu potenciāli.
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.