Tue, Feb. 7th, 2012, 04:01 pm
My work is average

Ienaaca bibliomediateekaa konkreetaas aprindaas zinaamaa meeraa paziistams kino-rakstnieks, es vinjam uztaisiiju kartinju. Vinjam, kartinju sanjemot, jaaparaksta divaas vietaas taada lapa ar informaaciju par vinju, ko norakstiiju no ID kartes. Vinsh apluukoja to lapu un teica, ka var papildinaat info. Es papildinaaju info datubaazee un izdrukaaju jaunu lapu. Daudz nepadomaajot, pirmo lapu ar visiem parakstiem sapleesu un iemetu atkritumu kastee. Vot, dumaa. Tagad vinsh aizgaaja, un es saaku domaat, ka varbuut vajadzeeja tos parakstus izgriezt un saglabaat, zinkaa, konkreetaas aprindaas zinaamaa meeraa paziistams kino-rakstnieks tachu.

Wed, Feb. 8th, 2012, 01:14 am
[info]alison

nu jā, bet, ko Tu ar viņiem pēc tam darītu? :)
ja pašai patīk, tad viena lieta, bet, ja pofig - tad nekāda cita laikam vērtība, kā cerēt, ka kādu dienu viņš nomirs un kļūs neizmērojami slavens un Tu varēsi paŗdot izsolē tos parakstus :)
a bet ja tā nenotiek - priekš kam glabāt papīrus :)?

Wed, Feb. 8th, 2012, 10:54 am
[info]iive

Nee, nu protams, nekaadas tirgus veertiibas jau tiem parakstiem nav. Tas driizaak ir taa, ka, straadaajot muzejaa, sanaak noveerot, cik selektiiva ir taada veestures uzglabaashana - piemeeram, es ar lielu ruupiibu vadu katalogaa dazhas animaacijas filmas, ko veidojushi beerni devinjdesmitajos gados. Nu, pilniigs meesls, pat tad, ja es to beernu vecaaks buutu, nezinu vai gribeetu ko taadu uzglabaat. Bet tas ir taisiits filmu festivaala ietvaros, tas ir veesturisks dokuments, taapeec svariigs un glabaajams. Un tad reizeem uzrodas taa doma - kur gan vispaar lietas saak ieguut kultuurveesturisku veertiibu.
Beeeet veel arii iespeejams, ka bija pamodusies mana ieksheejaa gruupija, kam slavas, kaut nosaciitas, tuvums ir kaadaa racionaali nesataustaamaa liimenii saviljnojoshs.

Fri, Feb. 10th, 2012, 10:38 pm
[info]vikuks

kas tas bija?

Wed, Feb. 15th, 2012, 02:53 pm
[info]iive

Enrico Giacovelli