|
Fri, Apr. 23rd, 2021, 07:54 am
Esmu pagatavojusi jau otro ēdienu pēc kārtas ar izteiktu lupatas garšu. Pirmajā, šķiet, bija par daudz laima, bet ko es varēju sačakarēt ātri vārāmajā putrā? Varbūt rieksti savilkušies ar ledusskapja ledusskapīgumu. Varbūt par daudz sojas piena pulvera un medus? Katrā ziņā, lupata ir jaunā garšas nianse virtuves sezonā! Fri, Apr. 23rd, 2021, 08:46 am annuska
Ātri vārāmā putra pati negaršo pēc lupatas? Fri, Apr. 23rd, 2021, 10:51 am iive
Varbūt, tās bija ātri vārāmās miežu pārslas, ko iepriekš laikam nebiju ēdusi, vai tad, ja biju, tad pagatavojis bija Vilks un pagatavojis kaut kā veiksmīgi. Fri, Apr. 23rd, 2021, 09:48 am kisswithafist
Es liktu aizdomas uz sojas piena pulveri. Šausmas kaut kādas. Vienreiz pamēģināju pie kafijas un aši izlēju ārā. Tieši tā, pēc slapjas, putekļainas lupatas. Fri, Apr. 23rd, 2021, 10:53 am iive
Pie citām pārslām esmu likusi. Bet tad es neliku medu. Kad es tagad mēģinu tās garšas domāt atsevišķi un kombinācijās, es jūtu, ka tam visam ir lupatas nots, gan sojas piena pulverim, gan medum šajā kontekstā, gan pārslām, kuras ir tādas smalkas, gan rozīnēm no ledusskapja. Ja lupatas garša būtu uzdevums, tad šī kombinācija būtu ļoti trāpīgs atrisinājums! |