Fri, Jan. 1st, 2021, 02:16 pm

Es brīdinu un atvainojos draugiem vegāniem par tālāko saturu.
Man ir kādi 300 g maltas liellopa gaļas, man ir liels slinkums un nav īpašas apetītes, bet gaļa jāpagatavo šodien, lai nesabojājas. Domāju par kādu viltoto zaķi, ko varētu ēst uz maizes. Ir visādi burkāni, (brīvo vistu) olas, plūmes un aprikozes. Nav tikai it nekādas pieredzes šī ēdiena gatavošanā, un es nezinu, kas būtu garšīgi. Ir arī svaiga kinza un timiāns, kaltētas piparmētras, ir muskatrieksts un visas citas iespējamās garšvielas. Nav tikai ideju.

Fri, Jan. 1st, 2021, 02:42 pm
[info]annuska

Un saldētava?

Fri, Jan. 1st, 2021, 03:12 pm
[info]iive

Par to es domāju, bet nolēmu, ka būs čakars ar to, ka tā ur tāda masa. Tāpat tad būtu jāsataisa kotletes vai frikadeles, un tad jau tikpat labi var ielikt to laiku viltotajā zaķī.

Fri, Jan. 1st, 2021, 04:11 pm
[info]annuska

Līdz maltās gaļas mērcei vai flotes makaroniem nenolaižaties?

Fri, Jan. 1st, 2021, 04:23 pm
[info]iive

Haha, ne jau tas, vnk viltoto zaķi var ēst vēlāk, bet makaronu ēdieni pēc atdzišanas vairs nav forši.

Fri, Jan. 1st, 2021, 05:00 pm
[info]annuska

Ā, sapratu.

Fri, Jan. 1st, 2021, 05:01 pm
[info]annuska

Lai gan es vienalga laikam būtu iebāzusi saldētavā. (Bēdīgi dodas cept pīrādziņus ar malto gaļu.)