Fri, Jan. 19th, 2018, 09:31 pm
[info]extranjero

Kubā ir daudzas skaistas vietas, vienīgi nokļūšana nav viegla. Bet ja jums būs mašīna, tad jau būs vieglāk. Tūristi parasti brauc uz Varaderu, jo tur ir labas pludmales, bet varbūt tāpēc tur nav interesanti, jo pārāk daudz tūristu. Viņales ir ļoti jauka vieta, bet arī daudz tūristu.

Es ieteiktu aizbraukt uz Plaja larga (Cūku līcis - Bahia de cocinos). Netālu ir Guama (krokodilu audzētavas un ezers ar brīvdabas muzeju). Es netiku uz dabas parku putnus skatīties, jo tur vajadzēja iepriekš dabūt atļauju un nebija laika to nokārtot (birokrātija tur ir kā padomju laikos :( ).

Biju arī Cienfuegos, tur pludmales nav tik labas, bet ir ļoti jauks botāniskais dārzs un ezers ar migrējošiem flamingo. Biju arī nedaudz kalnos ar nelielu ūdenskritumu. Man gribējās arī tur vairāk pastaigāt, jo ainavas ir ļoti jaukas. Bet to grūtāk noorganizēt, jo infrastruktūra nav tik attīstīta. Piemēram, nav mobilā interneta, brīvi pieejamas viesnīcas vai sabiedriskā transporta (pārpildītie strādnieku autobusi priekš rietumu tūrista ir pārāk askētiski) utt.

From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.