Tue, Oct. 11th, 2016, 03:56 pm
Kulinārijas progress. Or not.

Tā kā rīsu nūdeles bija lielā neatvērtā iepakojumā, nolēmu, ka tad jau labāk rīsus. Tagad problēma tāda, ka rīsi ir labi izvārījušies, bet vīns (pielēju par daudz, labi, gandrīz 0.5 l) vēl ir kodīgs, Cabernet Sauvignon, ja drīkst palamāties, šausmīgi egocentriska vīnoga. Noliku, lai stāv zem nosūcēja, varbūt iztvaikos sīvumu laukā, bet vārīt vairs nedrīkst, citādi tie rīsi pārvārīsies. Var vēl ko darīt?
Cik pirmāspasaulesproblēmīgi, ne?
Es esmu laimīgs cilvēks.

P.S.
Bet vispār ir ļoti labi, man parasti negaršo cūkas un meža cūkas, bet vīns un ķīniešu garšvielas ir viņai izvilkuši laukā foršu garšu.

Tue, Oct. 11th, 2016, 04:14 pm
[info]iive

Čau! Kāds prieks, ka Tu vēl te raksti!
Tā vakardienas ne-tikšanās bija kaut kur uz Čaka ielas? Es droši vien gāju pie Ingas un klīdu savās domās. Žēl, ka neredzēju Tevi. Rīsi jau ir vienā masā ar sablenderētajiem tomāties, sīpoliem, ķiplokiem, gaļu (sorry, we still do that here). Bet man jau sāk šķist, ka nostāvēsies, un būs riktīgi labi.