ieva

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Divas lietas, par ko šobrīd domāju:
1) e-pastos un sarakstēs nevairos lietot izsaukuma zīmes (jo sevišķi sarakstēs ar igauņiem), jo man gribas pasvītrot, ka emocijas ir ok un nav nestilīgi;
2) vakar piedzīvoju mikroskopisku vērtību sadursmi un prātoju, vai tā jūtas cilvēki, kuriem liekas, ka zinātne/pierādījumos balstīti lēmumi u.tml. sabrucina viņu pasauli. Draudzene teica, ka Somijā neviens neēd veikalā pirktas saldētas ogas - t.i. ēd, bet tad tikai pēc savārīšanas kaut kādā ķīselī, jo ogās, sevišķi no Polijas, mēdz būt dažādas baktērijas, kas izraisa slimības un saindēšanos. Kad gribas kaut ko garšīgu, man dažreiz patīk nopirkt Rimi saldētos ķiršus un ēst. Garšo kā aukstas konfektes. Un ļoti negribas to uzreiz atmest vai pirkt dārgākas ogas tikai tāpēc, ka izrādās, kāds zina labāk. Tā vietā es klusi dusmojos uz somiem, kas brucina manu pasauli un liek pirkt ogas, ko es negribu.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On December 21st, 2017, 01:58 pm, [info]adrastea commented:
Es arī ēdu saldētus ķiršus kā konfektes un netaisos mainīt savus paradumus! Adriāns un viņa tētis domā, ka Latvijas mežos ogas un sēnes ir radioaktīvas. Pēc Adriāna domām tas izskaidro arī manu hiperaktivitāti un brīžiem dīvaino domu gājienu. Es saku, ka man vienalga un turpināšu ēst savas radioaktīvās sēnes.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry