ieva

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
wtf grieķija
es tiešām nesaprotu, kāpēc kreisi virzīti politiskie spēki atbalsta kremli.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry

* * *
[User Picture]
On January 28th, 2015, 12:38 pm, [info]sickboy commented:
Varbuut taapeec, ka vinji domaa, ka sankcijas kaitee tikai uznjeemeejiem un citiem, kas nev nekaa saistiiti ar karoshanu ukrainaa, bet putins joprojaam ir bagaataakais cilveeks krievijaa, joprojaam vada valsti, ar joprojaam progreseejoshu gariigu saslimshanu un sankcijas vinju neapturees.
[User Picture]
On January 28th, 2015, 12:56 pm, [info]ievapasaule replied:
Bet viņi nav tikai pret sankcijām, kas pasliktina vispārējo dzīves līmeni Krievijā, viņi ir prokremliski - noliedz Krievijas atbildību Mariupolē un atbalsta Krimas 'referendumu' un nezinu ko vēl - un tad es tiešām nesaprotu.
[User Picture]
On January 28th, 2015, 01:12 pm, [info]sickboy replied:
Nu tad aciimredzot vinji pakljauj sevi Kremlja propagandai. Es arii - meedzu palasiit benjamin Fulford (Japaanaa dziivojosha Kanaadas izcelsmes zhurnaalista) rakstus un es redzu, ka dzhsku reaali iespaido Krievijas propaganda. "Krievi (Ukrainaa) ciinaas par teevzemi, bet Ukrainas nacistu NATO algotnji par naudu. Nav gruuti paredzeet, kursh shajaa gadiijumaa uzvarees", lai gan viss ir preciizi otraadi - ukrainji ciinaas par teevzemi un Krievijas algotnji par naudu vai atbriivoshanu no cietumiem. Ir civleeki, kam krievi nav dziivojushi kaiminjos, vinji pat nevar izteeloties, kaadi ir krievi un propagandas apmeerus.
[User Picture]
On January 28th, 2015, 02:22 pm, [info]ievapasaule replied:
Mana politikas izpratne ir drumslas, bet es vienkārši domāju arī par Latviju, kur Saskaņa kā būtībā vienīgā lielā partija, kas sevi pasniedz kā sociāldemokrātisku, arī ir tipa pro-kremliski
Un arī igauņu Keskerakond, kuras vadītājs ir Tallinas mērs, ir līdzīgi virzieni. Igaunijā gan ir normālāka sociāldemokrātu partija, bet viens džeks no turienes man stāstīja, kā viņi braukuši uz pctvl kongresu Rīgā (kas gan var nebūt nekāds liels ideoloģisks rādītājs, bet es vienkārši par to mēģinu domāt)
Nu laikam visu laiku ar kādu jādraudzējas, bet kā var draudzēties ar kremli
* * *
[User Picture]
On January 28th, 2015, 12:40 pm, [info]sickboy commented:
Es nesaprotu, kaapeec Kjiina un krievija atbalsta ziemeljokorejas necilveeciigo rezhiibu, bet ak jaa - taads taadam draugs.
* * *
[User Picture]
On January 28th, 2015, 06:45 pm, [info]kaszczejs commented:
Kreisie tajā joprojām redz PSRS. Un Krievija, kā jau te minēts, pārņēmusi vecos padomju draugus - citu jau nav. Ideoloģija te mazāk būtiska.
Bez tam, Krieviju atbalsta arī galēji labējie Eiropā, un arī tas ir abpusēji.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry