ierindnieks
 
7th-Jul-2015 08:58 pm
RL intervija ar Pēteri Kļavu parāda cik ļoti neizglītots es esmu. Jo piemēramm ja vinš būtu pasniegts kā kādas prestižas universitātes profesors fizikā vai filozofs, ar tādu nelielu jauku un asprātīgu ievadu kā tas parasti ir šāda tipa intervijām, es šo interviju lasītu ar kaut kādu interesi. Bet tagad divus vakarus pēc kārtas pie tās iemigu un šodien pabeidzu un nevaru vien beigt sev pārmest, ka es nemaz nemēģinu kaut ko no teiktā uzvert, jo vienkārši nespēju noticēt ka P. Kļava kaut ko tiešām arī saprot no kvantu fizikas, gaismas, pikseļiem un mirušo valstības
Comments 
7th-Jul-2015 09:31 pm
Viņš katru dienu redz nāvi, ir pie kā nojūgties un meklēt atbildes, gan kļūs arī konstruktīvāks.
Man ļoti patika klausīties tās tv sarunas, kad viņš tur piedalījās, atbildēja uz zvanītāju jautājumiem. Tas bija dikti sen, nez vai tas joprojām eksistē, jo tv nav jau gadiem.
Bet, man patīk. "Tas, ko Imants Ziedonis, mūsu lielais skolotājs, teica: kas mums atņēma paradīzi? Viņa nav atņemta, mēs nepareizā leņķī turam acis."
Jāpalasa Ziedonis. Vismaz līdz galam epifānijas, pirms ķerties pie visiem tiem jogišviliem. Man tā domāt.
7th-Jul-2015 09:34 pm
Kad pagājušajā vasarā mācījos tajos nelaimīgos datortehniķos, kurus savas depresijas dēļ nebeidzu, un tas nebūt nav mans lauciņš, maī nāca apskaidrības par visuma uzbūvi, kuras diemžēl nepierakstīju, bet rāva nost jumtus.

Nezinu kāds kopsaucējs. Bet tā.
7th-Jul-2015 11:33 pm
vienīgais kam es noticēju un liekas to tiešām viņš ir sapratis redzot nāvi ir tas, ka viss ir pupu mizas
8th-Jul-2015 12:52 am
bet, viedi.
8th-Jul-2015 11:13 am
Nesaprot takš. Ja būtu kādas prestižas universitātes profesors fizikā vai filozofs, tad domātu un stāstītu pavisam ko citu. :) Tas, ka cilvēks ir neslikts speciālists vienā jomā, nebūt nenozīmē, ka viņš automātiski orientējas it visā. Visbiežāk talantīgs ārsts vai komponists kvantu fizikā orientējas tieši tikpat labi, kā kaimiņu tante Maša.
8th-Jul-2015 09:51 pm
man arī tā liekas
This page was loaded May 10th 2024, 7:58 pm GMT.