mākoņa sviesta cibiņa - mmmmmmmmm!!

About mmmmmmmmm!!

Previous Entry mmmmmmmmm!!28. Nov 2004 @ 12:26 Next Entry
(m?)
[User Picture Icon]
From:[info]lord_andrey
Date: 4. Decembris 2004 - 16:05
(Link)
kad es pirmās reizes uztaisīju, arī domāju, ka noindēšos... joprojām līdz galam neesmu izdomājis, kas bija vainīgs - jaunais ķirbis, vai ūdens... pirms pirmās reizes ir jāuztaisa 2/3 trauciņa un jāatstāj, lai diennakti nostāvas un jāizlej laukā... tad var taisīt praktiski tās pašas 2/3 vai nu cik daudz vēlies... atkarīgs no tā, cik ilgi vēlies dzert... ieber tēju, sakrati, lai smagās substances ir apakšā, vieglās - augšā... pārlej ar ~60 (!) grādus pēc Celsija siltu ūdeni un ļauj mazliet pastāvēt (dažas minūtes), tad var dzert un liet klāt ūdeni līdz nemaņai... vai kamēr beidzas garša... man ir pavisam maziņš ķirbītis un tur apmēram 2 l... nu jā, un bombidžju jeb salmiņu labāk nekustināt īpaši un nemaisīt...

mana problēma sākumā bija tā, ka taisīju ar verdošu ūdeni... kamēr kaut kur neizlasīju, ka tas ir noziegums pret tēju un nenormāli bojā garšu... ar ~ 60 - 70 grādiem tēja ir burvīga un garša praktiski nemainās no tā, cik reizes tiek liets klāt ūdens... :)
[User Picture Icon]
From:[info]ib
Date: 4. Decembris 2004 - 17:25
(Link)
forši!
paldies! mēģināšu atkal :)
un dzīvošu ar domu, ka tas ir dabiski, ka man acis izspiedās uz āru pirmajā piegājienā :)un par ūdens temperatūru tiešām nekur nebija rakstīts. re kā noder pakonsultēties!
[User Picture Icon]
From:[info]lord_andrey
Date: 4. Decembris 2004 - 17:28
(Link)
jā, par ūdens temperatūru parasti nekur neraksta... bet tas laikam jau tāpēc, ka tiek uzskatīts par pašsaprotamu, ka viss, kas pēc konsistences atgādina zaļo tēju, ir jādzer ne-verdošs, bet gan silts...

pamēģini, tad pastāsti kā sanāca... :)
(m?)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba