mākoņa sviesta cibiņa - Komentāri

About Komentāri
4. Decembris 2004 - 16:05
kad es pirmās reizes uztaisīju, arī domāju, ka noindēšos... joprojām līdz galam neesmu izdomājis, kas bija vainīgs - jaunais ķirbis, vai ūdens... pirms pirmās reizes ir jāuztaisa 2/3 trauciņa un jāatstāj, lai diennakti nostāvas un jāizlej laukā... tad var taisīt praktiski tās pašas 2/3 vai nu cik daudz vēlies... atkarīgs no tā, cik ilgi vēlies dzert... ieber tēju, sakrati, lai smagās substances ir apakšā, vieglās - augšā... pārlej ar ~60 (!) grādus pēc Celsija siltu ūdeni un ļauj mazliet pastāvēt (dažas minūtes), tad var dzert un liet klāt ūdeni līdz nemaņai... vai kamēr beidzas garša... man ir pavisam maziņš ķirbītis un tur apmēram 2 l... nu jā, un bombidžju jeb salmiņu labāk nekustināt īpaši un nemaisīt...

mana problēma sākumā bija tā, ka taisīju ar verdošu ūdeni... kamēr kaut kur neizlasīju, ka tas ir noziegums pret tēju un nenormāli bojā garšu... ar ~ 60 - 70 grādiem tēja ir burvīga un garša praktiski nemainās no tā, cik reizes tiek liets klāt ūdens... :)
Reply to this:(Lasīt komentārus)
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Top of Page Powered by Sviesta Ciba