08 September 2007 @ 02:02 am
zinagaljinavshr  
Un nakts vidus ir piemeerotaakais briidis, kad praatot par to, kaa lai nesaapiigaat atshujas no veitera. Es varu iedomaaties, ka seezhu andrjuhas kabinetaa un margoju civilizeetu atbildi uz jautaajumu, kaapeec eju prom. Vislabpraataak es vnk iekviektu vinjam gjiimii YOU SUCK!, bet taa nedara pieaugushi cilveeki. Apsveerumi man protams ir, bet vinjiem tos nesaprast. Vinjiem saprast tikai kaut ko 'gribuvairaaknaudas' vai 'neapmierinaapstaaklji' stilaa, un tad vinjsh vareetu kashkjeeties pretii un tirgoties. Tak nevar vinjsh man neko piedaavaat taadu, kaa veerts buutu palikt. Just sighn that fucking paper. Man nav laika andeleeties, mana jaunaa dziive gaida. Kaadu laiku te bija labi, tak tagad man vajag citus apstaakljus. vnk citus. Es veel esmu gana jauna eksperimentiem un kljuudaam.
 
 
( Post a new comment )
src[info]src on September 8th, 2007 - 05:40 am
mja, saki, ka tev viņi vienkārši noriebušies ('neapmierina apstākļi')
(Reply) (Link)
[info]pojebootins on September 8th, 2007 - 03:24 pm
the same shit here
Man tas pats, gribas patrakot, apceļot pasauli utt!

Ko tur daudz teikt, eju prom un viss, tapēc, ka gribu, noturēt tāpat neizdosies. Ja nelaidīsiet, vnk nenākšu uz darbu un iepūtiet man ...
(Reply) (Thread) (Link)
De contemptu omnium vanitatum mundi[info]hurt on September 8th, 2007 - 04:13 pm
Re: the same shit here
negribu naidoties, visi poligraafi vienaa katlaa vaaraas, man vnk besii taa neizleemiiba. man steidzami jaazin magjiskais datums a tie kverplji kaut ko DOMAA.
(Reply) (Parent) (Link)