05 September 2007 @ 03:04 pm
 
Un vispaar - kad ians keertis gruzaas vinjsh ir gjeenijs, a kad es tad es ir suudskautkaads. njechesno odnako. happy shiny people blje
 
 
( Post a new comment )
D[ra]kone[info]drako on September 5th, 2007 - 03:27 pm
Tapēc ka ja tu prikola pēc gruzies tad tas ir viens, bet ja tu nopietni gruzies, tad acīmredzot tev ir iemesls un tas vairs nav smieklīgi.

Pareizāk sakot tas varbūt interesanti un smieglīgi kādam no malas, bet diez vai tas ir interesanti un smieklīgi tev pašai.

Ok - kaut kādu daļu sabiedrības uzmanības jau tu vari iegūt gruzoties un dzīvojot pa savu depresijas bedri un visdrīzākais, ka tad kad izlīdīsi no savas depresijas, kādiem 50% cilvēku vispār vairs nebūs interesanti ar tevi kontatkēties, tomēr paliek jautājums -

Kas tev ir ērtāk un izdevīgāk - griezt vēnas un raudāt un slepenībā priecāties, ka tavu depresīvo tēlu apbrīno vesela gūzma līdzīgu pokemonu, vai arī sakārtot savu dzīvi, emocijas un ķīmiju galvā un baudīt to, ka tev viss ir kārtībā un nav vairāk iemeslu griezt vēnas un raudāt?

Pie tam, kā man izskatās tad vismaz te neviens par tavām nedienām īpaši nefano. Līdz ar to nekāds labums tev no šitā emocionālā stāvokļa nav un nebūs tā pat ;)
(Reply) (Thread) (Link)
D[ra]kone[info]drako on September 5th, 2007 - 03:29 pm
Ak jā - piedod, man laikam tūlīt virsū lidūs ķieģeļi ar apvainojumiem, ka es lūk "nemākot tevi pieņemt tāda kāda tu esi".

etc, etc.
(Reply) (Parent) (Link)
De contemptu omnium vanitatum mundi[info]hurt on September 5th, 2007 - 03:46 pm
Tas protams viss izklausaas sakariigi, bet man tev jaasaka, tu turpini spriest par citiem peec taa, ko esi ienjeemis galvaa, un mani patiesi paarsteidz tava itkaa dzelzhaini nesatricinaamaa viedoklja nepamatotiiba.
(Reply) (Parent) (Link)
De contemptu omnium vanitatum mundi[info]hurt on September 5th, 2007 - 04:41 pm
un btw PRIKOLA peec negruzaas neviens.
(Reply) (Parent) (Link)