Janvāris 7., 2003


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
04:43 - auxti un vientulīgi
jāuzvāra tēja, lai kaut cik sasildītos... kā es ilgojos pēc siltas pīpes galviņas savās plaukstās... kāpēc nav izdomāta beznikotīna un bezdarvas tabaka??? galu galā bezalkoholiskais alus taču pastāv.

aptauja (tipa [info]suic stilā): ja nu gadītos kāds čēpē (un nesakiet, ka nevar gadīties, gadīties var vienmēr), vai Tu taisītu abortu / mēģinātu pierunāt meiteni to izdarīt? kāpēc tā?
un, pls, ja vispār kāds saņemsies uz šo jautājumu atbildēt, mēģiniet iztikt bez asiem uzbraucieniem pretējā viedokļa pārstāvjiem. mēs tikai modelējam situāciju :)
Mūzika: Nick Cave & The Bad Seeds - The Hammer Song

(4 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]rikella
Date:7. Janvāris 2003 - 06:07
(Link)
viss jau atkarīgs no situācijas
ja teu nau par ko bēbi audzināt, ja teu pēc tam viņš jāadod bērnunamam vai arī ļaunāk kā dažas dara - nomušī viņu pēc dzemdībām, tad protams labāk ir izšķirties par abortu.
jāpadomā ir par to vai bērnam būs nākotne.
es zinu ka dažas manas draudzenes abortus ir uztaisījušas tikaj tāpēc ka viņas pirmos mēnešus ir lietojušas alkoholu un pīpējušas un nau gribējušas lai bērniņš piedzimtu slims, ar defektiem.

visgrūtāk ir nevēlamam un nemīlamam bērniņam :/ un bērniņam kurš ir ļoti slims.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:7. Janvāris 2003 - 06:15
(Link)
es zinu ka dažas manas draudzenes abortus ir uztaisījušas tikaj tāpēc ka viņas pirmos mēnešus ir lietojušas alkoholu un pīpējušas un nau gribējušas lai bērniņš piedzimtu slims, ar defektiem.
Nu beic... Tas tak nevar būt nopietni! Protams, ka bērnam var būt problēmas dzeršanas un pīpēšanas dēļ, bet es nezinu, cik daudz kaitīgu vielu būtu jāpatērē, lai bērnam būtu nopietni defekti... Wot pie kā noved moralizēšana par to, ko grūtniece drīkst vai nedrīkst darīt ;)

lai arī grūtniecības laika bailes par to, ka ar bērniņu kaut kas var nebūt kārtībā, ir šausmīgas... tas nu gan fakc.
[User Picture]
From:[info]rikella
Date:7. Janvāris 2003 - 09:31
(Link)
nopietni
nu ok vēl nāca daži fakti klāt lai izšķirtos par abortu.
bet būtībā bērna veselība.
From:[info]95
Date:7. Janvāris 2003 - 15:22
(Link)
nja, pirms paaris meeneshiem kaut kaa ar draudzeneem par sho runaajaam un tad es atbildeeju tikai un vieniigi - nee netaisiitu.. pirms gada es atbildeeju tikai un vieniigi - jaa taisiitu.. shodien nau ne jausmas.. bet sliecos uz to, ka nee.. nez, viss atkariigs no konkreetaas situaacijas un apstaakljiem (gjimenes staavoklis, patstaaviiba, cik dienas toposhajam beerninjam, cik galvaa, praataa, juutaas liekos liela/maza utt. utjp.) un liekas shis ir viens no tiem jautaajumiem, kuros nevar izdomaat 'kaa buutu ja buutu'.. ja buutu tad arii skatiitos..

/tas taa ikdienas spams citaa zhurnaalaa, lai vareetu saakt pieveersties nopietnaam (tb darba) lietaam :)
honeybee - auxti un vientulīgi

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba