Janvāris 26., 2015
| 08:07
|
Comments:
Nākošā rīta ir good to have auksts Aldara pilzenes alus. Lai gan, ja gadās kā jaunības gados, ka drīzāk gribētos mirt ne turpināt athodņaku, tad gan laikam palīdz tikai kuņģa tīrīšana un bezgalīgi ūdens daudzumi. Man gan ir aizdomas, ka uz vecumu sevi spējam labāk kontrolēt dzeršanas procesā, lai nesanāk tas OMG OMG just kill me.
Alkohols nākamajā dienā = ewww.
Bet nu nez, pagājšgad man visnotaļ vairākas reizes bija OMG OMG just kill me. Tā ka vai nu tu mani par jaunu nosauci, vai arī tas nenotiek automaģiski :)
nākamā dienā kvalitatīvs, auksts šampis ir pat ļoti ok, tik lēni un nemanāmi velk pāraugt divdienniekā.
Kāpēc ne alko nākamā dienā? Ļoti plāna alko (pilzenei 4,2 abaroti) lietošana mazos daudzumos nākamā dienā pēc niknas alko lietošanas normālos apstākļos rezultējas divos "vainu": a) paliek vieglāk, jo izlīdzina robežu starp skaidrā / šmigā b) paliek tik sūdīgi, ka iztīrās kuņģis un pēc tam vienalga ir vieglāk, jo ķermenim vairs nav jāpārstrādā ļoti liekais alko, kas sakrājies kuņģī.
Tikai spriedelēju :)
Vai arī c) un plosts turpinās
Man apkārt ir bijuši pārāk daudz hronisku alkoholiķu, lai es šito triku izveiktu. |
|
|
|
Sviesta Ciba |