Decembris 10., 2014


[info]extranjero00:14
Fu, noskatījos to Dombura šovu. Nekad nebūtu domājis, ka sākšu skatīties TV, jo tā ir nedaudz spīdzināšana salīdzinājumā ar iespēju vienkārši ātri izlasīt tekstu.

Es domāju, ka visi tur bijāt ļoti spīdoši. Curika parunāja par vardarbības problēmu. Viņai gan būtu jāsaka paldies VR par šo skandālu, jo tas ir devis iespēju pacelt šo aktuālo tēmu sabiedrībā.

Tev žetons par to, ka parādīji, ka ir normāli kādreiz atļauties kaut ko tādu, kas iziet no sabiedrībā pieņemtajiem rāmjiem. Mēs jau saprotam, ka tu to nosauci par muļķību tikai bērnu dēļ. Bet atceries, bērni seko vecāku piemēram, nevis vārdiem ;)

Un VR arī pienākas žetons. Lai gan viņa teorija ir sviests un viņam ir skaidri redzamas problēmas to pateikt formā, kuru nepārprastu vismaz 42% sabiedrības, viņš tomēr teikt/neteikt izvēles priekšā, ir izvēlējies teikt. Protams, pēc fakta ir viegli moralizēt, bet, pieņemsim, ka viņš uz neko vairāk arī nav spējīgs un viņš to pats arī labi apzinās. Vai tad viņam vajadzētu domāt – nu, nē, es labāk paklusēšu, jo risks aizvainot sabiedrību ir pārāk liels? Trollim ir jātroļļo un pēc tam jāatbild par sekām, nevis jāapspiež sava daba.

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
honeybee - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba