Augusts 31., 2014


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:50

(52 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]indulgence
Date:31. Augusts 2014 - 12:43
(Link)
Nu nauda smird pēc definīcijas, un pat tas vira k-ga ieskaitītais eiro gan jau pirms pāris gadiem gājis caur vergu tirgotāja kabatu. Bet tādā gadījumā vienīgais ceļš ir emigrēt uz Saules pilsētu. ;( Tbtos kliedzējus, ka lūk nepieņemšot naudu no tā un tā, jo viņš noteikti vakaros sit savu veco un sirmo māti, es īsti nesaprotu. No otras puses, pieauguši ļaudis - ja šie nevēlas, tad lai nedabū. Pasaule no tā nesabruks.

Vīra k-gam gan palūdz tā vairs nedarīt. Man arī savulaik tas šķita šarmants joks, tak sanāca dumjš kāzuss: laulātajai vajadzēja tiesā iesniegt izziņu no bankas par naudas apriti viņas kontā. Tad nu šī aiziet uz banku un prasa apstiprinātu transakciju izdruku par konkrēto periodu. Klerks: jums toč vajag? Varbūt pietiks ar apzīmogotu izziņu, ka no klienta X cipars nav ienācies? Laulātā vieglā neizpratnē līdz brīdim, kad klerks parāda monitorā redzamo. Tad ari viņa piekrita, ka tiesas kungiem pārskaitījumi "paldies par neaizmirstamo nakti" varētu nešķist gana gaumīgs joks. ;)
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:31. Augusts 2014 - 12:57
(Link)
jā, man šķiet, ka šī saruna mums kkad bija un šarmantais joks tika nomainīts uz kaut ko pieklājīgāku. bet tas jau netraucē komentāros izlikties, ka esam baigi spicie, ja.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba