Aprīlis 16., 2003


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:35 - diskusija // atļauts piedalīties arī neanonīmiķiem :)
nupat jau man pašai sāk kļūt interesanti - ko cilvēki, kam es nenormāli riebjos (pēc anonīmajiem komentāriem spriežot), te meklē? kāpēc ir jānodarbojas ar sava garastāvokļa čakarēšanu un jālasa tas, ko negribas lasīt (vai arī kādam ir patoloģiska tieksme pēc, viņaprāt, tizliem tekstiem)? (šis nebija retorisks jautājums; mani tas patiesi interesē)

[info]maya tagad ir reģistrēts žurnālists. cik vēl anonīmiķu ir palikuši, kas būtu gatavi & spējīgi rakstīt saturīgus komentārus? kaut ko tādu, kas būtu interesants un vajadzīgs ne tikai viņiem pašiem, bet arī citiem lasītājiem? (arī šis nepavisam nebija retorisks jautājums.)

(5 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]maya
Date:16. Aprīlis 2003 - 10:13
(Link)
Jā, tas nu ir noticis. Tikai žurnāls vēljoprojām ir kā neatvērta ziemsvētku dāvana zem eglītes. It kā jau redzi, ka uz tās tavs vārds rakstīts, bet, kas iekšā..nav zināms. varbūt runājoša lelle, varbūt smalka apakšveļa, bet varbūt vilnas zeķes. Ak jā..var gadīties arī kabataslakatiņi. Nu bet - dāvināti zirgi, tomēr ir zirgi. :)))

From:(Anonymous)
Date:16. Aprīlis 2003 - 13:37
(Link)
he he
BUUU!~
he he
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:16. Aprīlis 2003 - 18:44
(Link)
nepārliecinoši, sorry :)
From:[info]zhuz
Date:16. Aprīlis 2003 - 14:58
(Link)
ziņkārība. lai arī tiem cilvēkiem netīk tie txt viņiem tomēr incē ko tu dari, raxti utt. tas manuprāt kaut kā sasaistās arī ar mietpilsonismu un kautrību (kaut vai tas ka šie cilvēki ir anonīmi).
agresijas izsviešana. uzraxtīt kādu sliktu comentu un atbrīvoties no tā ļaunuma kas ir iekšā. acīmredzot nemāk citu veidu kā vien apbižojot citus.
kritizēšanas mānija. ir taču cilvēki kas uzskata ka ir gudrāki dažos jautājumos un tad nu cenšas visus pamācīt pēc sava prāta.
From:[info]open_fire
Date:16. Aprīlis 2003 - 19:49
(Link)
diezgan interesanti.... ceru ka ES tev neriebjos... uztveeru domu atgriezeniski...
honeybee - diskusija // atļauts piedalīties arī neanonīmiķiem :)

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba