Oktobris 14., 2013


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
15:28 - non sequitur, vnk ziņkārojos

(49 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]izkapts
Date:14. Oktobris 2013 - 20:59
(Link)
Ujj, nav mana varianta - es lietoju, cik man patīk, pārējās nē. :D Šis tāds dikti egoistisks variants. Jebkurš cilvēks, ja prot smuki sakrāsoties izskatās labāk kā nekrāsojies. Pat, ja nekrāsojas "tik labi", citi pievērš uzmanību šā kā tā, jo cilvēks taču ir pūlējies citu labā, kas vienmēr ir labāk nekā "ai, man pofig, dzīvojiet ar manu ģīmi kāds tas nu ir, patīk jums vai nepatīk" attieksme. Kas attiecas uz kosmētikas "melīgumu", nu, nav jau tā, ka veči ierauga baisi smuko sievieti, un no rīta, kad kosmētika tutū, tad izrādās tas tak krokodils apakšveļā. Neviens nav tik stulbs, lai neatšķirtu, kas ir smuks un kas nav tikai tāpēc, ka redz, meitenei kosmētika. Īsumā tā - kosmētika ir liels bonuss, esi smuka vai nē. Ja esi smuka, citi novērtē Tavas pūles "smukāk izskatīties" (nu, vismaz vīriešu, bet tiešām, tā ir, c'est la vie). Ja neesi, tad citi vēl jo vairāk novērtē Tavas pūles (ak, kungs man nav jāskatās uz tām sarkani strutainajām šausmām, fūūū..).
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:14. Oktobris 2013 - 21:34
(Link)
Nu tbš nekrāsots ģīmis = "man nav vajadzības kļūt pievilcīgākai tavās acīs", krāsots = "es ieguldu laiku, naudu un pūles, lai liktos tev pievilcīgāka"? Tādā gadījumā krāsotas vs nekrāsotas sievietes vienkārši pievilina divus dažādus vīriešu tipus (nu, un attiecīgi atbaida pretējo tipu), jautājums tikai, ar kuru vīrieša versiju vairāk gribas attiecības.

Bet varētu būt vieglāk dabūt seksu vienam vakaram, ibo džeks jau uzreiz zina, ka beibe gribējusi viņa uzmanību un simpātijas, vēl pirms šamo ieraudzījusi - should count for something :)
[User Picture]
From:[info]barvins
Date:14. Oktobris 2013 - 21:37
(Link)
> Pat, ja nekrāsojas "tik labi", citi pievērš uzmanību šā kā tā, jo cilvēks taču ir pūlējies citu labā, ...

Vai arī pievērš uzmanību, jo WTF, kas tas par klauna ģīmi, muahahaha.
[User Picture]
From:[info]izkapts
Date:14. Oktobris 2013 - 21:48
(Link)
Patiesībā, diezgan smieklīgi ar tiem klauna ģīmjiem. Parasti sievietes tieši izsmej tos klauna ģīmjus, kamēr veči aizstāv "kuš, kuš, ir jau labi, smuka Tu esi". :D Nez, kaut kā jau vispārināti es runāju, bet lielos vilcienos liekas, ka tā ir. Protams, cik cilvēku tik viedokļi.
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:14. Oktobris 2013 - 21:50
(Link)
oj, par šito polls bija kautkad citad, nu tipa kurš dzimums par kura dzimuma izskatu visvairāk cepas, diezgan vienos vārtos :)
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:14. Oktobris 2013 - 21:51
(Link)
[User Picture]
From:[info]barvins
Date:14. Oktobris 2013 - 23:00
(Link)
Nu kātad - ja vīrietis sievieti par resnu nosauks, vai par klaunu, tad seksa vairs nebūs. Tāpēc padomā, ka klauns, pasmīn bārdā, un pasaka "pai, pai, vismaz centies".
honeybee - non sequitur, vnk ziņkārojos

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba