Oktobris 14., 2013


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
15:28 - non sequitur, vnk ziņkārojos

(49 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


From:[info]augsne
Date:14. Oktobris 2013 - 15:45
(Link)
Tieši tikko, tikko par šo domāju, tikmēr Tu aptauju uztaisi. :) Man par šo liekas tāpat kā par jebkādām izskata lietām - cik daudz enerģijas tiek veltīgi iztērēts uz šādu jautājumu risināšanu, ja var vienkārši nelikties zinis. Jo īpaši un galvenokārt - cik daudz enerģijas aiziet, uztraucoties par to, cik daudz un cik bieži kosmētiku lieto citi cilvēki, kas nav tu pats. Tas dažreiz ļoti nomāc. No piedāvātajiem atbilžu variantiem es droši vien vēl būtu varējusi atzīmēt par to fotografēšanos/filmēšanos, bet arī tas tā neviennozīmīgi - nav jau "obligāti". Bieži tajos gadījumos to kosmētiku liek tāpēc, lai cilvēks vispār izskatītos kā dzīvē, jo citreiz kameras cilvēku tā izmaina, ka vajag īpaši nopūlēties (kosmētika, gaismas), lai dabūtu viņa seju. :)
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:14. Oktobris 2013 - 15:55
(Link)
nujā, apmēram tā arī bija domāts ar to fočēšanos/filmēšanos - bet man šķiet, ka tā ir tieši gaisma, kas izmaina ģīmi, un tad tā pieķellēšana to kompensē

es gan vairāk aizdomājos tāpēc, ka baigi sen nav gadījies padomāt "fuj, kāds nesmuks cilvēks, būtu tak uzkrāsojies, pirms apkārt staigā" (faktiski tā esmu padomājusi tieši 1x, apmēram 13 gadu vecumā, ieraugot vienu mūždien uzkrāsotu paziņu tieši pēc pirts)

bet atkal ļoti patīk, ka pusaudži nokrāso visu ģīmi tā, ka točna zini, ka nepazīsi, ja redzēsi nekrāsotu, nu tāds merlina mensona variants, to es pieskaitu pie "lomas spēlēšanas" :)
From:[info]augsne
Date:14. Oktobris 2013 - 16:08
(Link)
Jā, patīk/nepatīk ir ļoti dabiska reakcija uz visu ko, un katram uz tādu ir tiesības, bet cilvēki mēdz gribēt un arī mēģināt izregulēt visu pasauli ar savu "tā un tikai tā lietot kosmētiku ir pareizi", tādējādi bojājot noskaņojumu gan sev, gan visiem tiem, kuri dara pretēji "vienīgajam iespējamajam pareizajam variantam". :) Tas pats ar kāju epilēšanu, apģērbu, matu griezumu u. tml.

Bet pusaudžu gadu Mensonisms tiešām ļoti noder. Es ļoti priecājos, ka cilvēki mani uz ielas bieži neatpazīst, jo esmu izskatījusies visvisādi. Es izvēlos, kurus cilvēkus "no pagātnes" paturēt (pa laikam informēt, ka tagad izskatos šitā :D), nevis viņi izvēlas mani - tas ir ļoti patīkams efekts. :)
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:14. Oktobris 2013 - 16:10
(Link)
... fak, es tikai tagad sapratu, ka cilvēki šito te uztver kā ekskluzējošu aptauju, tipa ja es atbildu "jālieto kā grims + ja paredzama filmēšanās", tas nozīmē, ka nekad citad nedrīkst ne pa kam lietot, nevis "citus variantus neatzīmēju, značit nav viedokļa"
From:[info]augsne
Date:14. Oktobris 2013 - 16:23
(Link)
Es ceru, ka Tev neizklausījās, ka es Tevi ielieku pie pasauli regulējošajiem, galīgi nē, te vienkārši saodu izdevību pacepties par to, ka kopumā šobrīd, manuprāt, ir jau par traku ar to "pareizi-nepareizi" lietu attiecībā uz citu cilvēku izskatu. Un droši vien arī attiecībā uz to, ko un kā citi cilvēki domā, jūt, bet tā jau es te vēl varētu daudz un dikti izvērsties. :)
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:14. Oktobris 2013 - 16:56
(Link)
nu, tā jau tas ir domāts

patiesībā līdz ar mistiskajiem Cilvēkiem Kas Bez Kosmētikas Izskatās Pēc Briesmoņa, manā apziņā mīt arī Cilvēki Kam Sagādā Ciešanas Nepieciešamība Skatīties Uz Neglīteņiem (nu tipa neglītums izraisa tikpat asu reakciju kā nepatīkamas smakas), kas man šķiet tik šausmīga garīga vaina, ka viņu dēļ varbūt būtu jāpacenšas izskatīties smuki (bet tad iestājas pofigs :D)
honeybee - non sequitur, vnk ziņkārojos

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba